Toyota Supra Mk4

Toyota genopliver produktion af Supra-dele

Din gamle Supra kan nu få helt nye dele som led i Toyotas GR Heritage Project

14. januar 2020 af Christian Birkekvist

Er din Supra blevet lidt træt med årene? Så kan du godt glæde dig. For nu lancerer Toyota deres GR Heritage Project, hvor du kan få spritnye dele til din gamle ven. Delene har været undervejs et stykke tid, og der har været meget uvished, men nu melder Toyota endelig ud, hvad vi har i vente.

Der er tale om dele til Supra Mk.III og IV, der også går under fabrikskoderne A70 og A80. I første omgang drejer det sig kun om en lille håndfuld dele.

For den ældre Supra Mk.III gælder det produktion af kardanaksel, dørhåndtag, brændstofmåler, gummilister og emblem til fronten. Toyota vurderer, at det alt sammen er dele, der er svære at finde på brugtmarkedet. 

Men nu skal vi ikke glemme lillebroren - Mk.IV. For ejeren af den heldige efternøler kan glæde sig over nye forlygter, dørhåndtag og bremseforstærkere, som Toyota snart vil begynde at producere.

Toyota Supra Mk3

Hvornår?

Til de jublende Supra-ejere oplyser Toyota, at de håber på at kunne påbegynde produktionen af delene allerede i år. Men vil man have fingrene i de nye Supra-dele, må man væbne sig med tålmodighed. For Toyota vil muligvis udskyde salget af delene til 2021.

Sidder du nu og tager dig til hovedet af ren skuffelse over, at de dele som du mangler ikke er på listen, så fortvivl ej. Man kan indsende forespørgsler på specifikke dele inde på en side som Toyota har lavet til formålet. Efterspørgslen vil diktere den fremtidige produktion af Supra-dele.

Indsend forespørgsel til Toyota

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...