© bilmagasinet.dk

Ny GPS kan afsløre utroskab

- eller finde forsvundne biler, børn, kufferter eller entreprenørmaskiner

30. juni 2011 af Bil Magasinet

Det jyske firma Indream introducerer en ny type GPS, der udover at kunne bruges til at spore en bil også passer på dem, vi holder af. Eller afslører, om dem, vi holder af, ikke holder af os!

Den er nemlig så lille - den kun vejer 45 gram - at den nemt kan puttes ned i en skoletaske, i en kuffert, i en bil, campingvogn, båd eller hvad som helst, som er værdifuldt for brugeren. Og man behøver ikke at tænke på at få genopladet batterierne. For Indream har en speciel GPS, der har indbygget batteri, som aldrig løber tør.

Med den nye type GPS er det muligt at afsløre, om de voksne børn kører for stærkt i fars bil, og er der mistanke om, at ægtefællen er utro, kan der diskret lægges en GPS ind i vedkommendes bil, som så følger bilens færden.

Arbejdsgiverovervågning
Ansatte kan også overvåges, og præcis fortælle, om de foretager "svinkeærinder" i arbejdstiden. Mulighederne er ubegrænsede. GPS'en giver en kørselsrapport om, hvor bilen har befundet sig de seneste 30 dage. Den kan i øvrigt også fortælle, om bilen har kørt for stærkt.

Og den kan også forhindre tvistligheder mellem en arbejdsgiver og en ansat, der påstår, at han eksempelvis har arbejdet fem timer over, fordi han skulle besøge en kunde. Det afklares hurtigt via GPS´seren - for den lyver aldrig. En yderligere gevinst ved brug af denne GPS er, at forsikringsselskaberne ofte er villige til at sænke forsikringspræmien. Netop fordi de betragter en GPS som et sikkert værn mod tyveknægte.

Der er to typer GPS: SmartCar, der tilsluttes bilen, og iSmart, der med sine indbyggede batterier kan bruges til alle mulige andre formål.

Priser fra ca. 1.100 kr., læs mere hos Indream.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...