Novitec Levante Esteso

Novitec smider vanvittigt skørtesæt på en Maserati Levante, men er det for meget?

Novitec hedder den tyske tuner, der har givet den i forvejen hidsige Maserati Levante endnu flere kræfter under kølerhjelmen og et vanvittigt skørtesæt.

7. april 2020 af Christian Birkekvist

Maserati Levante Trofeo er en af de hurtigste SUV’ere på markedet med sin Ferrari-afledte V8 biturbo-motor under kølerhjelmen, der yder 580 hk – læs vores første test af modellen hér! Nu skubber Novitec’s Levante Esteso det tal endnu højere op samtidig med, at de har givet bilen et nyt look.

Novitec Levante Esteso

Fra 0-100 km/t på 3,8 sekunder

Takket være tuner’ens nye motorstyring, strammer t-shirten lidt mere over armene nu på Maserati’en. Kræfterne fra dens V8 3,8-liters biturbomotor skaber 615 hk og 820 Nm. Det er en forøgelse på 35 hk og 89 Nm. 

Levante klarer nu sprinten fra 0-100 km/t på 3,8 sekunder, hvilket er 0,3 sek. hurtigere end standard. Holder du pedalen nede i længere tid, når du til sidst en topfart på 309 km/t. Tyskerne vil også opgradere andre Levante-modeller, herunder V6-diesel’en.

Vil du læse mere om de hurtigste bilnyheder, så aktivér dit abonnement på Bil Magasinet i dag, ved at klikke lige hér!

Novitec Levante Esteso

Fylder vejbanen bedre ud

Som man kunne forvente af et Novitec-produkt er Maserati’en blevet en smule bredere end før. Brugen af for- og bagskærme i kulfiber har fået bredden til at vokse med 10 cm foran og 12 cm bagved, hvor bilen nu er 2,09 m, så den fylder vejbanen bedre ud. 

Kølerhjelmen er også blevet udskiftet, så man tydeligt kan kende forskel på Levante Esteso og standarden. Dækkene er 295 foran og 335 bagved, og hjulene er med center lock-hjulmøtrik. Novitec har reduceret luftaffjedringen, for at sænke bilen med 25 mm. Priser er endnu ikke oplyst.

Novitec Levante Esteso

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...