Tesla 3

Vild video! Denne Tesla Model 3 lyder som en Lamborghini!

Britiske Milltek er eksperter i udstødninger til sportsvogne, og nu har de udviklet en helt særlig og vild lydgenerator til Tesla Model 3, der gør elbilen lidt sjovere at høre på, når den glider forbi.

12. marts 2020 af Christian Birkekvist
Tesla 3

Den nogenlunde elbil-kyndige læser vil hurtigt spotte, at der ikke er tale om en almindelig Tesla Model 3 her. Elbilen er til at starte med en performance-variant af 3’eren, men ikke kun det. Tesla’en er også blevet modificeret på en anden måde. 

Amerikaneren har mistet sine hjul og i stedet for fået 21” Vossen hjul. Affjedringen er også ny, så nu kommer elbilen lidt tættere på jorden. Men den fedeste modificering er lyden. Hør den i videoen nederst på siden.

Kunstig lyd

Elon Musks rullende elskab har fået en kunstig lydgenerator til dem, der savner brølet. Milltek Sport udvikler udstødningssystemer, og den britiske virksomhed har lavet et nyt produkt, der hedder "Active Sound Control" til flere modeller, lige fra Ford Ranger til Audi Q7. 

Læs flere vilde bilnyheder i Bil Magasinet. Husk at aktivere dit abonnement i dag, så får du hver måned de fedeste bilnyheder direkte ind af brevsprækken.

Produktet er også udviklet til Tesla Model 3, hvor føreren får mulighed for at vælge mellem en række motorlyde til elbilen gennem en app. I alt er der 10 tilgængelige lydfiler, man kan vælge imellem, heriblandt en fra Star Wars-universet til stor glæde for fans.

Tesla 3

Beatboxeren koster over 10.000 kr.

Føreren kan med appen justere lydstyrke og pitch. Lydgeneratoren beregner forholdet mellem vej, hastighed, placering og kraft for at få lyden til at komme så tæt på den ægte vare som muligt. 

Den elektriske “beatboxer” til elbilen koster omkring 10.200 kr. Så savner du lyden af en brølende fossilmotor i din elbil, er det bare om at slå til nu.

Læs flere vilde bilnyheder i Bil Magasinet. Husk at aktivere dit abonnement i dag, så får du hver måned de fedeste bilnyheder direkte ind af brevsprækken.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...