Nu kan du få en Lego-version af den ikoniske Dodge Charger fra The Fast and the Furious

Hvis du har brug for noget at lave i denne tid, lancerer Lego nu et nyt samlesæt med 1.077 klodser, hvor du bygger den ikoniske Dodge Charger som bl.a. var med i den første Fast and the Furious fra 2001.

3. april 2020 af Christian Birkekvist

Fast & Furious-filmserien er en stor succes. Med niende film på vej i serien, er det blevet en kæmpe succes og fans over hele verden elsker dette univers af hurtige biler og masser af action. Men modsat andre filmserier, eksempelvis Transformers, der langede store mængder legetøj over disken, har Fast & Furious været ret beskedne. Nu ændrer det sig dog. 

Lego Technic har lige lanceret en pakke med 1.077 klodser for de seriøse fans. Har du mod på at samle sættet, vil resultatet, der står foran dig, være en Lego-model af figuren Dominic Toretto's Dodge Charger, som bl.a. spillede en rolle i den første film i serien, men også har været med flere gange siden.

Mange detaljer

Lego’s sæt skaber en detaljeret og realistisk Charger. Med sættet kan du lave kølerhjelmen og derefter V8-motoren nedenunder. Styretøjet virker, og stemplerne rykker sig i motoren – lyden, den må du dog selv stå for, og der er heller ikke noget lattergasanlæg i sigte. 

Charger'en er større end en typisk legetøjsbil. Den måler 38 cm i længden og 15 cm i bredden. Forhåbentligt kan den tilfredstille de sultne fans, indtil Fast & Furious 9 får premiere til næste år. Er det noget for dig, kan du købe den her!

Vil du hellere have lidt læsestof til sofaen, så aktiver i stedet dit abonnement på Bil Magasinet i dag ved at trykke hér.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...