Få en bedre bil med denne løsning

Med Telia Sense Car opgraderer du omgående din bil med intelligente funktioner, som ellers kun findes på meget dyre modeller. Her sætter vi fokus på tre af produktets feautures; 4G wifi, "Smart Alarm" og parkeringshjælp.

22. august 2017 af kommerciel redaktion for Telia

Telia Sense Car er en unik enhed, som gør det nemt for dig at modtage brugbare informationer eller services via en app på din mobil. Princippet er det samme som i et løbeur; via digital tracking får du en mere økonomisk og optimal udnyttelse af dit forbrug. Du kan helt selv skræddersy app'en, så den passer perfekt til dine behov, og der udvikles løbende features og services dertil – men læs videre her, hvor vi gennemgår tre af de største fordele, der gør det smartere, sjovere og endda mere trygt at være bilejer.

  • Vær på internettet med 4G wifi

Så snart du træder ind i din bil, sørger Telia Sense Car Wifi for, at du er på netværket. Dermed kan børnene følge med i alt fra Netflix til Spotify på bagsædet med deres iPads eller mobiltelefoner, ligesom du nemt kan bruge digital navigation til at komme omkring – en stor convenience, når du eksempelvis ræser sydpå på ferie. Netværket kan bruges op til 20GB i Danmark og 5GB i resten af Europa om måneden som en del af abonnementets pris.

  • Dataindsamling via Smart Alarm

Telia Sense Car registrerer automatisk, hvordan din bil har det – eksempelvis om batteriniveauet er svagt. Du kan også lynhurtigt spotte, hvordan du kan køre længere på literen, da enheden tjekker, om du har for meget tomgangskørsel, der er usundt for motoren, eller for mange hårde opbremsninger.

Bruger du din bil til arbejdskørsel, kan app'en sende en kørejournal om distancen direkte til et excelark – præcist og tidsbesparende. 

Og du får direkte besked, hvis der bliver begået indbrud i bilen/den startes ulovligt, når det er tid til syn, hvis motorfejlslampen lyser eller der skal skiftes dæk. 

Tip! Bilmagasinets redaktionschef, Anders Richter, har testet Telia Car Sense enheden. Se mere på Richters Garage på Instagram

  • Parkeringshjælp og mulighed for nemmere vejhjælp

Går du i stå med din bil (den slags sker jo), kan du via app'en og ét simpelt klik fortælle den tilknyttede partnerservice, Viking Vejhjælp, hvor du befinder dig, og hvad problemet er. På den måde undgår du misforståelser hos mekanikeren udover at skulle tyde eksotiske vejskilte i et område, du ikke kender så godt. App'en vil endda fortælle, hvornår hjælpen er fremme, og hvad det vil koste, hvis du ikke er Viking-abonnent. 

Samtidig vil den automatisk afslutte din EasyPark parkering for dig, hvis du selv glemmer at gøre det, eller fortælle dig, hvor du har parkeret sidst, hvis du ikke kan huske det.

Telia Sense Car er designet til:

  • Benzindrevne biler og ethanol/benzin flex-fuel-drevne biler fra 2001 og frem
  • Dieselbiler fra 2004 og frem
  • Lette lastbiler op til 3.500 kg (N1) fra 2007 og frem

Pt. kan enheden ikke benyttes til elektriske, hybridelektriske, gasdrevne eller gashybriddrevne biler. 

Telia Sense Car enheden koster 995 kr. samt 99 kr. om måneden i abonnement og forhandles via Telia.dk.

Tip! Bilmagasinet har testet Telia Sense Car enheden. Se mere på redaktionens instagram.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...