Billede af en iPhone i en bil

Apple har endelig lanceret den nyeste iPhone – her er alt, du skal vide

Hvert eneste år sidder mange millioner mennesker og venter i spænding på at se de helt nye produkter fra Apple. Og nu er ventetiden ovre, for de har endelig præsenteret deres nyeste iPhone. Her kommer vi til at se meget mere til iPhone 14, der kommer i fire forskellige modeller, så der er noget for alle.

1. august 2022 af Benjamin Creative

Men hvad kan den nye iPhone egentlig? Det gør vi dig klogere på lige her, hvor vi fortæller dig mere om alle de fedeste features, som du kan få glæde af, hvis du er hurtig. Køb din iPhone 14 allerede d. 9. september, hvis du vil være med.

Endnu mere sikkerhed: Crash Detection

Vi håber aldrig, du får brug for det, men med iPhone 14 introducerer Apple en spritny sikkerhedsfeature - Crash Detection.

Avanceret teknologi i de nyeste iPhone-modeller gør det muligt for din smartphone at opfange, hvis du er involveret i et alvorligt biluheld. Herefter sørger telefonen selv for at slå alarm, hvis ikke du umiddelbart reagerer. Er uheldet ud, bliver der altså slået alarm med det samme, så hjælpen hurtigt kan nå frem.

Et kamera til at samle de bedste øjeblikke

Vi kommer ikke udenom, at kamerateknologien er noget, som mange venter spændt på ved nye lanceringer. Apple kører videre med deres dobbelte bagkamera med hele 12 MP og 3 x optisk zoom.

Vælger du en af Pro-modellerne bliver det endnu vildere. Her får du et Pro Camera System med hele 48 MP og nye, raffinerede teknologier og muligheder.

Du kan naturligvis fortsat nyde godt af funktioner som True Depth og portrætfunktionen. Desuden er de nye frontkameraer udstyret med en endnu bedre fokusfunktion, som nemmere kan stille skarpt på flere personer på et gruppebillede.

På videosiden gælder det, at du kan optage i 4K og anvende Cinematic-funktionen, som blev introduceret med iPhone 13. Derudover har iPhone 14 en nye Action Mode-funktion, som gør, at du kan filme skarpe, stabile videoer, selvom det går heftigt for sig.


Svingende priser alt efter dit valg

Smartphones er i løbet af årene blevet dyrere. Her får du nemlig flere funktioner og ét tech-produkt, der giver dig mulighed for at gøre alt på én og samme smartphone. Apples nye iPhone 14-serie kommer med fire forskellige modeller og dermed også fire forskellige priser. Og netop prisen har været i fokus hos Apple, da de vil give flest mulige mennesker muligheden for at erhverve sig en 14-model.

Priserne starter ved cirka 6.000 kr. for en iPhone 14, der er den billigste model ud af de fire. Du betaler en højere pris for iPhone 14 Pro Max, som er den dyreste model, og her starter prisen ved cirka 8.100 kroner.

Vil du være med? Så forudbestil din iPhone 14 allerede d. 9. september. En iPhone 14-forudbestilling giver dig muligheden for at komme forrest i køen, så du er sikker på at være med, når de første eksemplarer kommer på markedet.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...