© mmm.dk

5 ting, din bil ikke kan

Kan din bil sjippe? Nej, det regnede vi heller ikke med ...

17. oktober 2011 af Kasper Erling

Den sjippende bil

En gammel, amerikansk lowrider med hydraulisk undervogn, der bouncer op og ned, er noget af det sejeste på kloden. Ejeren af den her vogn er gået skridtet videre, så den nu hopper så højt, at den kan sjippe. Forestil dig lige at lave det trick nede på tanken!

Tryk på 'Næste afsnit' for at komme videre.

 

Den usynlige dør

Har du problemer med, at ungerne altid laver Bilka-buler, når I er ude og handle? Så er her et smart trick til helt at undgå den slags:

 

På to hjul

Inden for dragracing er det ikke unormalt, at bilerne starter med kun at køre på de to bagerste hjul nogle få meter. Det kaldes en wheelie. Men lur lige den her Mustang, der tager flere hundrede meter med næsen i vejret:

 

Dør med indbygget sæde

Bilstereoproducenten Alpine har ombygget en Mercedes R500, som kaldes Imprint RLS. Den er spækket med sindssyge detaljer, og tjek lige, hvordan føreren kommer ud af bilen. Det er blæret!Motoren synger

Til sidst kan du høre, hvordan det lyder, når Renaults Formel 1-motor programmeres til at spille Marseillaisen. Ja, det lyder syret, men det er faktisk motorens lyd, der laver tonerne. Kan din Renault Clio også det?

 

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...