© PR

Vildt sommertilbud: Her kan du oplade din bil gratis

Nu kan du som elbilejer køre landet tyndt uden at betale en øre – en ny kampagne fra energiselskabet E.ON giver gratis strøm på de danske hurtig-ladestandere

29. juni 2016 af Anders W. Vorup

Der er godt nyt til alle elbilejere. I uge 28 kan du tanke helt gratis, hvis du bruger E.ONs hurtigladere. De er placeret langs motorvejsnettet, i København og i Århus. Det eneste du skal gøre, er at indtaste koden 2816, og så kan du tanke helt smertefrit.

Alle E.ONs 37 hurtigladere er, ifølge E.ON selv, i stand til at lade din bil 80% op på bare 25 minutter. Hurtigladerne er placeret, så de dækker det meste af Danmark – med undtagelse af surfer-mekka’et Klitmøller og det nordligste Nordjylland.

Så hvis du har en elbil, og gerne vil besøge venner og andet godtfolk bosat rundt omkring i landet, kan du med god grunde sætte kryds i kalenderen i uge 28.

Er du ikke gået over til ren el endnu, men er ejer af en hybrid, kan du selvfølgelig også få fyldt op. Ladestanderne understøtter Type2, CHAdeMO og CCS udtag, og det kan derfor også forventes, at din hybridbil bliver ladt noget hurtigere op end de 25 minutter.

Her kan du se et kort over E.ONs ladestandere.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...