© Ferrari

Spar kassen på værkstedsregninger

Skal du have bilen til syn eller omsyn, kan du spare tusindvis af kroner på at sende opgaven i udbud

23. maj 2012 af Bil Magasinet

Omkring 1,5 millioner personbiler i Danmark er over fire år gamle og skal derfor til syn hvert andet år. Ejerne af de ca. 375.000 biler, der hvert år skal til syn og måske repareres før eller efter synet, kunne tilsammen spare millioner af kroner, hvis de gik efter de bedste tilbud. Det viser en analyse fra værkstedsportalen autobutler.dk, hvis privatkunder på godt halvandet år har sendt nær ved 29.000 forespørgsler til danske værksteder via portalen.

"Bilisterne snyder sig selv, når de af gammel vane tager deres sædvanlige værksted i stedet for at bruge en værkstedsportal," siger partner og marketingchef Peter Michael Oxholm Zigler fra autobutler.dk.

Det er nemt at sende sine reparationer i udbud via en værkstedsportal, især efter at Trafikstyrelsen har lagt alle synsrapporter ud på nettet. Enten uploader man hele synsrapporten til autobutler.dk, eller også indtaster man oplysningerne fra synsrapporten på sin bils ”profil” på autobutler.dk. Herefter kan værksteder, der byder på opgaverne, helt præcist se, hvad der skal laves og give det bedst kvalificerede bud.

Er det et godt eller dårligt værksted?
Kun 35 pct. at autobutlers privatbrugere ser stift på prisen. Kvalitet vægtes også højt. Hvert værksted bedømmes af kunderne, så mange går efter et værksted med en god bedømmelse - eller kombinerer det med nærhed til bopælen plus mulighed for lånebil.

Det er gratis for privatbrugere at udbyde værkstedsopgaver via autobutler.dk.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...