Er din bil ramt af nytårsskyts?

Kaskoforsikringen dækker som udgangspunkt skader efter nytårsaften, men tjek først prisen for selv at udbedre skaden

6. januar 2015 af Bil Magasinet

Nytårsaften er der tradition for at fyre en masse krudt af til stor fornøjelse for de fleste. Men det, der fyres op i luften, kommer også ned igen. Det oplever en del bilejere, der er så uheldige at blive ramt af en nedfalden raket, skriver værkstedsportalen Autobutler.

Specielt i de store danske byer, hvor mange beboere ikke har mulighed for at stille køretøjet i garage, blev biler ramt af nedfaldne raketter og må nu en tur på værksted for at få rettet buler i taget ud.

Hvis du har kaskoforsikring, dækker den skaden. Ofte er regningen for udbedring af en lakskade eller udretning af buler under den grænse, hvor det kan betale sig at gøre brug af sin forsikring. Både på grund af selvrisiko, men også en ændring i præmietrin og en dyrere forsikring i en periode. Derfor vil en skade altid være forbundet med en ekstra uforudset udgift.

Inden du anmelder skaden til dit forsikringsselskab anbefaler Bil Magasinet derfor at få et uafhængigt tilbud fra et lokalt klargøringsfirma eller værksted på at få udbedret skaden. En mindre lakskade på et tag eller en ny forrude kan hurtigt overskride selvrisikoen, hvis forsikringen skal stå for arbejdet, og dermed kan du lige så godt spare penge på at udbedre skaden selv.

Hos portalen Autobutler er det muligt at få tre uforpligtende tilbude fra lokale værksteder. Det er gratis at benytte tjenesten.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...