Faldet i søvn foran komputeren redaktør
© A. Hansen

Smart genvej til nattetjek af din drømmebil

Få en leasingpris med det samme. Leasingfirma har lavet automatisk beregner af prisen for en importbil fra Tyskland

10. august 2018 af Mikkel Thomsager

Hører du til dem, der kan blive fanget en sén nattetime på mobile.de, hvor det ene potentielle køb efter det anden bliver gennemtænkt til ukendelighed, så er der en redning på vej. 

Fremfor, at du selv skal overveje de økonomiske konsekvenser, hjælper hjemmesiden 1001biler.dk dig på med en anslået leasingpris.

Mobile.de er Europas største brugtbilsite. Her findes 1,5 millioner brugte biler til salg, herunder tusindevis af den slags, som vi alle gerne vil have i garagen, eventuelt blot som sommerbil. 

Ikke mindst i det tilfælde, er en leasingløsning oplagt.

Estimeret leasingtilbud

Men det er svært at gennemskue, hvad den danske leasingpris, på en brugt bil fra Tyskland, er. Leasingselskaberne vil gerne hjælpe med tilbud, men ikke hvis du spørger til 10 eller 100 biler. 

Det er her hjemmesiden 1001biler.dk kommer ind i billedet.

Når du har fundet en bil på mobile.de, som du kunne tænke dig, kopierer du linket til bilen, og sætter det ind i et felt på 1001biler.dk, og omgående får du et estimeret leasingbud på, hvad bilen vil koste dig i Danmark. 

Siden er gratis at bruge, og du kan sætte biler ind, så mange gange du lyster.

Beregningen tager udgangspunkt i vægtede gennemsnit af de variable, som et leasingtilbud består af. Det gælder ikke mindst vurderingen bilens pris, som ligger til grund for beregningen af registreringsafgiften, og nedskrivningen af bilens værdi i en given leasingperiode.

Få et rigtigt tilbud

Ifølge David Brandt, som står bag hjemmesiden, forsøger 1001biler.dk selvsagt at være så præcise som muligt, og beregningen tager højde for 10 variable, som bliver justeret løbende, men beregningsresultatet er et resultatet af en række vægtede gennemsnit, så er du virkelig brændt varm på en bil, skal du gå videre til et leasingsskab for et konkret tilbud.

Det kan 1001.biler.dk også hjælpe dig med. 

Folkene bag har hjemme hos Nellemann Leasing, og vil du have et konkret bud, linker 1001biler.dk dig direkte videre til dem. 

Men du kan også blot bruge tallene som udgangspunkt for henvendelser til andre leasingfirmaer.  

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...