© bilmagasinet.dk

Lever leasingbilen tilbage, hvis du bliver fyret

Easyfleet lader nu deres kunder levere leasingbilen tilbage ved arbejdsløshed eller sygdom

27. januar 2011 af Bil Magasinet

Nu bliver det lettere at løse ét af de mange problemer, der følger i kølvandet på alvorlig sygdom eller arbejdsløshed. Som det eneste danske leasingselskab giver Easyfleet nu deres kunder mulighed for at levere den leasede bil tilbage uden ekstra omkostninger - også inden for de første 12 måneder.

Det får ofte store konsekvenser for privatøkonomien, hvis man mister sit arbejde eller bliver alvorligt syg. Bilen er typisk en af de tunge budgetposter, hvor brugsbehovet måske samtidig ændrer sig.

"Vores kunder skal have mulighed for hurtigt at tilpasse deres biløkonomi, hvis de kommer ud i så vanskelige situationer. Det skaber tryghed," siger direktør i Easyfleet, Peter Lorentzen.

Han mener, det er oplagt at skabe mere fleksibilitet på netop bilområdet, da behovet for bil ofte ændrer sig i forbindelse med sygdom eller arbejdsløshed.

"Ens kørselsbehov ændrer sig måske fuldstændigt, eller man mister måske endda evnen til at køre bil. I sådanne situationer har man bestemt ikke brug for også at skulle bekymre sig om, hvordan man får løst sin biløkonomi," siger han.

Det nye leasingkoncept hos Easyfleet betyder, at sker der væsentlige ændringer i ens job- eller helbredsmæssige situation, kan man aflevere sin leasingbil uden omkostninger - også før 12 måneder, der ellers er standard.

Vilkårene er:

* Fremvisning af dokumentation for opsigelse af dit job

* Fremvisning af dokumentation for helbredsmæssige ændringer, som gør dig ude af stand til at køre bil, eller som har livstruende karakter

Ændringerne gælder for både nye og eksisterende aftaler, og står man i den ulykkelige situation, vil det ikke koste noget at aflevere bilen, udover at Easyfleet afregner eventuelt overkørte kilometer og ekstraordinære skader på bilen.

 

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...