© bilmagasinet.dk

Finte: Spar penge på flexleasing

Leasingfinten sættes i system af ny mægler

15. marts 2012 af Bil Magasinet

Et nyt selskab for leasing af dyrere brugte biler importeret fra Tyskland sætter den såkaldte flexleasing i system. Mayday Cars kalder sig selv leasingmægler, og giver kunden mulighed for at vælge mellem flere finansieringspartnere frem for at være bundet til et bestemt selskab.

Man ejer i praksis selv bilen, og skal selv sælge den igen, når man vil ud af konktrakten. Mayday Cars står alene for formidlingen og for at opretholde reklamationsretten på to år og garantien på ét år.

"Bilerne fås i alle prislejer. En af de billigste er en Ford Focus 1,6 diesel stationcar, som har kørt 80.000 km. Som leasingtager betaler du 27.000 kr. i udbetaling og 1.300 kr. i leasingydelse om måneden. Du må køre op til 50.000 km om året og bestemmer selv hvor lang leasingperioden skal være," forklarer Poul Møller fra Mayday Cars.

Se bilerne i Rødekro
Mayday Cars har eget showroom med primært Audi, Volkswagen, Porsche, Seat og Skoda. Det skyldes et samarbejde med Audi Zentrum Flensburg, der typisk har mere end 500 køretøjer til salg i deres butik syd for grænsen. Det betyder, at Mayday Cars i modsætning til andre virksomheder, der importerer og leaser brugte biler ud, tilbyder en garantiperiode på typisk et år.

I første omgang kan man se 15 brugte prestigebiler fra Audi, BMW, Mercedes, Porsche og VW hos samarbejdspartneren Autohuset Syd i Rødekro, men databasen over tilgængelige køretøjer er på flere hundrede biler af stort set alle kendte mærker.

Flexleasingsperioden vil normalt være fra 12 måneder, og de fleste er på 36 måneder og længere. Aftalen er med fri kilometer op til 50.000 og ingen kontroleftersyn for buler og småskrammer. Aftalen kan forlænges efter behov, hvorved den månedlige ydelse vil blive lavere og lavere. Når leasingaftalen ophører, kan bilen sælges i hele Europa uden afgift.

Leveringsdygtig i alle mærker
”Vi har arbejdet på konceptet i en rum tid, så man kan sige, at der faldt en appelsin ned i turban, da regeringen fornylig ændrede lovgivningen for beskatning af nye biler og især demovogn-modellen. Nu er vor model ikke kun interessant for dyre biler, men selv for almindelige vogne af mere normal kaliber”, forklarer Mayday Cars’ bestyrelsesformand, Michael Stensbjerg.

”Kunden definerer sit ønske til en drømmebil uanset mærke, vi henter den i Tyskland og alle biler gennemgår stort servicetjek hos Audi Zentrum Flensborg inden levering. Fordi bilen er over 36 måneder er fleks-leasing prisen på afgiften kun en ½ procent per måned af bilens pris. På en nyere bil betaler man op til 2% per måned. Med andre ord får man mere bil for pengene til samme eller en billigere pris end på en ny dansk bil”, siger Michael Stensbjerg.

”Med samarbejdet med Audi Zentrum Flensborg har vi adgang til den størst tænkelige database af kvalitetsbiler og kan levere nærmest fra dag til dag. Det er en stor styrke. Især går det stærkt, hvis kunden vælger en af de gode biler, vi har i udstillingen i Rødekro eller Flensborg”, siger Poul Møller, direktør og kundechef i Mayday Cars.

Herlighedsværdien ved flexleasing konceptet er, at kunden kun betaler de dyre afgifter proportionalt for den periode, man leaser og bruger bilen - og det månedsvis fremfor ved køb eller almindelig leasing forud ved overtagelse af bilen.

Vi har bedt Mayday Cars give et tilbud på en sommer- og en vinterbil til Bil Magasinets læsere:

© bilmagasinet.dk

Audi A4 2,0 TDI 140 Cabriolet S-Line, årg. 2008

Førstegangsydelse 78.288 kr. (heraf depositum 46.993 kr.)

Månedlig ydelse med serviceaftale: 5.486 kr.

Betingelser: Maks. 50.000 km/år, 1 års garanti. Kan også laves som sommerbil 1.4. - 30.9. med månedlig ydelse på 3.995 kr.

 

 

 

© bilmagasinet.dk

BMW X5 xDrive, årg. 2008, 69.000 km

Førstegangsydelse 108.926 kr. (heraf depositum 75.100 kr.)

Månedlig ydelse (uden serviceaftale) 5.950 kr.

Betingelser: Maks. 50.000 km/år, 1 års garanti, bil indregistreret 1.10.-31.3.

 

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...