Få din næste bil på abonnement

Nu kan det være, at du skal til at vende dig til at leje din bil, frem for at lease eller købe den. Det nystartede firma Bilabonnement, vil i hvert fald tilbyde dig attraktive lejepriser med alt lige fra forsikring til grøn ejerafgift inkluderet.

29. oktober 2016 af Mathias Brandt

Leasingbilerne bliver hele tiden mere og mere populære, og danskerne vender sig i stigende grad til, at tingene kun er til “låns” istedet for at eje det. Den tankegang vil det nystartede firma Bilabonnement også gøre brug af. I stedet for at lease, kan du leje din bil. Men hvad er egentlig forskellen?

– Bilabonnement vil gøre det nemt for alle danskere at have bil. I dag kommer vi derfor på markedet med et helt nyt koncept, hvor man for en fast, lav månedlig abonnementsydelse får en bil, hvor alt er inklusiv i prisen. Man binder sig kun for tre måneder og kan opsige sit bilabonnement med en måneds varsel, siger direktør Peter True, Bilabonnement.

Bilabonnement har en plan om, at gøre det super nemt at overskue dine udgifter. Derfor har de samlet alt i prisen, så der er ingen udbetaling, intet depositum og heller ingen udgifter til forsikring, grøn ejerafgift, vejhjælp og service. Som bilabonnent bestiller man sin bil online, hvorefter du kan afhente den bestilte bil, hos en af de 48 forhandlere landet over, der til en start er med i ordningen.

Skift bil efter behov

Som bilabonnent kan du uden ekstra omkostninger op- eller nedgradere sin bil.

”Visionen på længere sigt er at tilbyde vores abonnenter, at de eksempelvis kan køre cabriolet om sommeren og firhjulstrækker om vinteren, tilføjer Peter True.

De første biler i ordningen er alle fra Peugeot og Citroën, og ifølge folkene bag Bilabonnement, vil der løbende komme flere bilmodeller med i konceptet. Prisen starter fra 2.795 kr. og for det får du en 5-dørs Peugeot 208 1.6 BlueHDi med 100 hk.

Vilkårene kræver, at du er fyldt 24 år. Det er dog muligt at få et specialtilbud, hvis du er mellem 18 og 24 år, dog vil prisen blive højere grundet dyrere forsikring.

Se priser og en fuld liste over de biler, du kan leje her.

Leveringstiden for en bil hos Bilabonnement er på 9 til 18 dage.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...