© Shaping New Tomorrow

5 simple tips til at gøre lange køreture komfortable

Er du ofte træt efter lange bilture? Få gode råd til en federe køretur, hvor du ankommer frisk i kroppen, klar i hovedet og smart i tøjet.

14. juni 2021 af Benjamin Creative for Shaping New Tomorrow

Uanset hvilken bil du kører i, kan det være svært ikke at blive træt og mat i både kroppen og hovedet efter en lang køretur. Det gælder endda uanset, om du bare er passager, eller om det er dig, der sidder bag rattet på hele ruten. 

Der er dog heldigvis nogle simple ting, du kan gøre, for at få en mere behagelig oplevelse, og så du kan træde frisk, klar og cool ud af bilen, når du endelig ankommer.

1. Sørg for, at du sidder ordentligt

Når vi sidder stille, bliver kroppen fastlåst, og cirkulationen i kroppen nedsættes. Har du en lang køretur foran dig, er det vigtigt, at du giver din krop de bedste betingelser ved at indstille dit sæde, så du sidder så godt som muligt.

Hæv gerne sædet, så du sidder højt, og sørg for at sidde oprejst og ikke tilbagelænet. Indstil højden på rattet, så du kan sidde med afslappede og bøjede arme på rattet, uden du løfter eller spænder i skuldrene. Du kan indstille spejlene, så de passer, når du sidder i en opret position. På den måde bliver du hurtigt mindet om, hvis du falder sammen i ryggen. Har du en tendens til at krumme ryggen, kan du også bruge en lændepude for at få støtte. 

2. Hop i behageligt tøj i god kvalitet

Der er intet værre end stramme bukser, når du sidder ned i længere tid ad gangen – eller en skjorte, du bare ikke kan bevæge dig i. Skal du på en lang køretur, bør du iføre dig et behageligt outfit, som føles komfortabelt hele vejen.

Vil du ankomme i pænt tøj, kan du hoppe i tøj fra Shaping New Tomorrow. Det danske brand står bag stilrent herretøj, der er nemt at bevæge sig i, og deres nye kollektion Essential er ingen undtagelse. De nye Essential Pants er lavet i bæredygtigt materiale og med innovative features, du kender fra sportstøj. Og så er de endda vandafvisende og ikke mindst krølfri.

Med tøj fra Shaping New Tomorrow kan du sidde behageligt og stadig træde ud af bilen med stil. Skal du til et vigtigt møde, er de nye Essential Suit Pants eksempelvis et oplagt valg.

© Shaping New Tomorrow

Få 10 % rabat på ALT fra Shaping New Tomorrow

Bil Magasinet har sørget for, at du kan køre mere komfortabelt, da du som læser lige nu kan få 10% rabat på ALT fra Shaping New Tomorrow. Gå ind på shapingnewtomorrow.dk, brug koden bilmagasinet, og mærk forskellen. Koden gælder fra 14. juni til 4. juli 2021.

3. Husk at holde dig hydreret og mæt

Hold energien og humøret oppe med rigeligt mad og drikke. Det er aldrig optimalt at gå for længe uden nok væske, så sørg for at drikke en masse vand undervejs, hvis du vil holde dig klar i hovedet og i kroppen. 

Pak noget mad, som ikke bliver kedeligt efter en halv time. Det kan være en lækker pastasalat i en boks, som er tæt lukket. Husk også nogle nemme snacks som frugt og nødder, så du slipper for at blive fristet af de talrige tilbud fra tankstationerne undervejs. 

4. Indlæg aktive pauser

Skal du køre mere end en times tid, bør du sørge for at holde pauser, hvor du kan komme ud og trække luft. Det giver energi og gør, at du ikke er lige så smadret, når du ankommer. En rigtig god idé er at være lidt aktiv, når du holder dine pauser. Stræk ud, gå en lille tur eller andet, så du får gang i kroppen og undgår stive og trætte led. 

Du kan faktisk også få gang i kroppen under din køretur ved at indlægge små øvelser og bevægelser, når du holder i kø eller holder for rødt. Det kan være ved at strække nakken eller dreje i ryggen fra side til side. 

5. Udnyt (og nyd) tiden

I stedet for at anse den lange køretur som spildtid, så brug i stedet tiden fornuftigt og gør nogle gode ting, som giver dig energi. Du kan eksempelvis passende høre høj musik, som både kan hjælpe på humøret og faktisk også holde stressniveauet nede.

Du kan også få gjort de ting, du normalt udskyder, såsom at ringe til nogle bekendte, eller sæt en lydbog på over anlægget, du ikke har haft tid til at læse. Er du sammen med andre, kan I have gode snakke eller udfordre hinanden i quiz. Så er du sikret en sjovere køretur.

Om Shaping New Tomorrow

Du kender måske Shaping New Tomorrow fra Løvens Hule, som er et af nyere tids hurtigst voksende danske tøjbrands. De startede med at skabe bukser med stretch lige så komfortable som joggingbukser, men stadig lige så stilfulde som de pæneste bukser i garderoben. Siden da har de bl.a. udvidet med herreskjorter.

Hop ind og brug vores rabatkode bilmagasinet for at få 10 % rabat på alt tøjet, inden den udløber d. 4. juli. 

God fornøjelse med at prøve de fem tips af og nyde din næste lange køretur.

© Shaping New Tomorrow

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...