5 apps der gør din bilferie nemmere

Her er 5 apps der gør livet på bilferien nemmere. De kan hjælpe dig med alt fra finde et toilet til en parkeringsplads i det meste af Europa.

7. juni 2019 af Bil Magasinet

EasyPark

EasyPark er i brug over det meste af Europa og kan derfor hjælpe dig, uanset om du skal parkere i Tyskland eller Italien, hvor sprogfærdighederne måske ikke rækker til at forstå parkeringsreglerne.

App’en gør det nemt og hurtigt at betale for parkering, og kan endda hjælpe dig med at finde en ledig parkeringsplads tæt på din destination.

EasyPark blev i 2018 kåret af Foreningen for Dansk Internet Handel som årets bedste app.

App Store

Google Play

Vejret fra DMI og YR

Når det kommer til vejr-apps, foretrækker nogle DMI, mens andre sværger til YR. Hvorfor ikke bare bruge dem begge?

Denne danskdesignede app indeholder (som navnet antyder) både vejroplysninger fra DMI og norske YR. Det giver et uovertruffent overblik over vejret i Danmark og resten af verden.

App Store

Google Play


Flush - Toilet finder & Map

Naturens kald kan være stærkt efter en lang køretur, specielt for børn, der skal tisse NU! Denne app har samlet over 190.000 toiletter og er derfor en god hjælp, hvis I bare skal finde et toilet hurtigst muligt.

Hvis du opdager et toilet, som ikke er i app’en, kan du tilføje det og hjælpe andre trængende rejsende.

App Store

Google Play

EQ Ready

Er det tid til at skifte til en elbil?

Det er spørgsmålet, denne app fra Mercedes-Benz vil besvare ud fra dine kørselsmønstre. App’en analyserer kørte kilometer, opbremsninger og accelerationer samt højdeprofil. Det bruges til at udregne den rækkevidde, du har brug for og dit energiforbrug.

Bilferien sydpå giver måske et lidt anderledes billede end de daglige køreture, men omvendt er det en mulighed for at teste, om en elbil vil kunne håndtere en af de mest krævende opgaver, familiebilen udsættes for.

App Store

Google Play

Parking King

Hvis du synes, at andre i familien kunne være bedre til at parkere - eller du selv kunne være bedre - er Parking King måske noget for jer.

Dette spil sætter parkeringsevnerne på prøve på en række forskellige baner, og hvis der nogensinde har været diskussion om, hvem der er bedst til at parkere, så kan Parking King give det endelige bevis.

App Store

Google Play 

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...