Suzuki Vitara X90 1996

3 brugte firehjulstrækkere på Biltorvet.dk til under 100.000 kr.

Vil du sikkert frem i den kolde tid, så kigger "3 Brugte" denne gang på firehjulstrækkere med charme

30. november 2020 af Gustav Reeh Persson

I forrige uge kiggede vi på hurtige brugte sedaner, men nu skifter vi boldgade og går efter biler, der er mere passende til årstiden - nemlig firehjulstrækkere til under 100.000 kr.

Som altid laver vi denne artikel i samarbejde med Biltorvet.dk, hvor du kan finde flere tusinde brugte biler til salg. 

Subaru XT turbo 1989 design
Subaru XT Turbo

1 | Subaru XT 1989

Vi kan ikke være de eneste, der drømmer os tilbage til 80'erne! Subaru smed alt hvad de havde lært fra deres fornuftige biler og lavede et moderne aerodynamisk design i en vindtunnel. Det resulterede i en super aerodynamisk bil med fly-lignende dørhåndtag og en vindmodstandskoefficient på 0,29, der er på niveau med moderne biler i dag. 

Problemet for Subaru XT er, at den ligner noget, den ikke er. Dette eksemplar har den "store" motor på 1,8 liter med turbo. Der er dog stadig kun 112 hk at have det sjovt med. Så den er mildest talt undermotoriseret i forhold til udseendet.  

3 numre af Bil Magasinet for 99 kr. - tjek tilbuddet her

Denne Subaru XT kommer direkte fra Sydtyskland med en rustbehandling og original lak. Den har stået i en garage de seneste 12-15 år og har et partytrick klar til sommeren. Det lille tag domineres af et aftageligt targatag. Så det betyder du både kommer sikkert frem i vinteren og med stil om sommeren. 

Prisen for denne hvide 80'er skønhed er kun 69.900 kr. så det er bare med at slå til her på Biltorvet.

Toyota Celica 4x4
Toyota Celica 4x4

2 | Toyota Celica 1989

Endnu en sjældenhed på de danske veje, nemlig en fjerde generations Toyota Celica med firhjulstræk. Subaru'en er billigst, men Celica har en sjovere motor. 

Her i annoncen bliver der lovet, at den står i original stand og har en undervognsbehandling bag sig. Der er blevet passet på den, for den har kun haft 2 ejere + Toyota Danmark. Så lige da den var præsenteret stod den nok i vinduet hos en Toyota-forhandler. 

Hvilket er et spild for motoren er en 2.0 liters med 186 hk, altså ikke decideret hurtig, men nok til have det sjovt. Prisen er 89.900 og den har kørt næsten 200.000 km. Den fulde annonce kan ses på Biltorvet her.

Hvis du elsker Toyota Celica så har vi fornyelig været ude at køre i en tunet Carloz Sainz Edition, som du kan læse om her.

Suzuki Vitara X90 1996
Suzuki Vitara X90

3 | Suzuki Vitara X90 1996 

Vi har det fra pålidelige kilder, nemlig vores egen studentermedhjælper Frederik Hauschildt, at der kun er seks eksemplarer på plader af denne Suzuki i hele Danmark. Så måske er den mest sjældne af dem alle. 

Det her er lidt en anden kategori, den er mindre sporty og mere livsstil og attitude, alligevel er der spoiler på. X90'eren har aftageligt targatag og en høj frihøjde. Så der er gået avanceret beachbuggy i den. Den har reduktionsgear og firehjulstrækket kan også bruges til at trække, for bilen må tage op til 1.360 kg på krogen.

Motoren har 96 hk at lege med, og det er ikke en hurtig bil. Suzuki'en har kun kørt 122.000 km og sælges til CVR/engros. 

Den koster kun 59.500 kr., annoncen kan ses her.

i samarbejde med Biltorvet

Artikelserien på bilmagasinet.dk, hvor vi finder brugte drømmebiler indenfor et bestemt emne, laver vi i samarbejde med biltorvet.dk. Det er redaktionen på Bil Magasinet, der står for at udvælge de brugte biler, men annoncerne vi finder, er fra biltorvet.dk. 

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...