Kia Stinger 2018


3 brugte sedaner med 400 hk fra Audi, BMW og... Kia?!?

Vi tager på brugtbiljagt på Biltorvet og finder tre sedaner med omkring 400 hk. Se dem her

13. november 2020 af Gustav Reeh Persson

I denne artikelserie, som vi laver i samarbejde med Biltorvet.dk, fokuserer vi på mange af de drømmebiler, der findes på brugtmarkedet. Denne gang er det med registreringsafgift, så bilens pris er, hvad der står. 

Her er tre fuldfede sedaner med stil:

Audi S6 2013

Audi S6 4,0 TFSI quattro S-tronic | 2013

Første sedan er den stilsikre Audi S6. Den ligner en million og det kostede den også, da den kom på markedet. Modellen blev bygget 2012-18, og denne er fra 2013 og har ramt de 144.000 km på tælleren.

Den lokker med en ordentlig 4,0-liters V8-biturbomotor med en ydelse på 420 hk. Med firehjulstrækket går det hurtig med at få kræfterne ned i asfalten: 0-100 km/t er overstået på 4,8 sekunder. 

Hvor meget får Bil Magasinet i mediestøtte og corona-pakker? Svar: 0 kroner. Bliv abonnent, og støt det originale danske bilblad. Tjek prisen her

Transmissionen er en 7-trins S-tronic, hvilket er Audi-sprog for en dobbeltkoblingsgearkasse med mulighed for automatisk gearskift eller manuelle skift med flapper bag rattet eller med gearvælgeren. 

Det her eksemplar har fantastisk flot rødt læderindtræk og en meget lang udstyrsliste. 

Prisen er 449.000 kr. og det røde læderindtræk kan du se på annoncen her på Biltorvet.dk.

BMW 5-serie 550i

BMW 550i | 2015

Hvis du ikke har råd til en M5, men vil have en bil, der er næsten lige så fed, så er denne Bimmer et godt bud - den mangler kun emblemet på bagsmækken. Den er et stykke fra en M5, men med farverne i kølergrillen, 0-100 km/t på 4,6 sekunder og 450 hk kunne den godt gå for det?

I hvert fald får man en lækker bil, med mulighed for at give den gas og samtidig med god komfort. Den 8-trins automatgearkasse kan du styre via palerne bag rattet eller lade den skifte selv. Den har selvfølgelig baghjulstræk, så du kan forsøge at brænde gummi af.

Desværre sælges denne 550i kun til CVR/moms registreret virksomhed, men den er værd at se nærmere på, for prisen er skarp. Denne kraftige 5-serie, som ikke er en M5, kan blive din til den nette sum af 549.000 kr. altså 100.000 kr. mere end Audi'en. Du kan se annoncen her!   

Kia Stinger 2018

Kia Stinger | 2018

Dagens dyreste er en Kia. Den havde du nok forventet fra overskriften, men inden prisen bliver afsløret, så lad os lige se lidt nærmere på den. For Kia Stinger stjæler roser for sit frække design med sit brede kølergrin og en bagende ala en Audi A7. Folk kigger efter den. 

Vi på redaktionen har været positivt stemt, men så tænker du, kan en Kia virkelig følge med tyskerne? Her er det en lidt unfair konkurrence, da den har den mindste motor på 3,3 liter og 370 hk. Så det resulterer i, at den klarer 0-100 km/t på 4,9 sekunder, hvilket er 0,1 sekund langsommere end Audien og 0,3 sekunder langsommere end BMW. Gearkassen har samme muligheder som bimmeren, enten bag rattet eller automatisk.

Køb 3, 6 eller 12 numre af Bil Magasinet - tjek prisen her

Derudover kan den sagtens følge med, kabinen er lækker, også her er der læder, samtidig er den praktisk som en... Kia. Og fabriksgarantien gælder helt til 2025. Annoncen spiller på alle heste ved at kalde den billig og en oplagt trackday bil. 

De to udtalelser er måske friske, men lækker er den. Du kan se annoncen her!

I samarbejde med Biltorvet.dk

Artikelserien på bilmagasinet.dk, hvor vi finder brugte drømmebiler indenfor et bestemt emne, laver vi i samarbejde med biltorvet.dk. Det er redaktionen på Bil Magasinet, der står for at udvælge de brugte biler, men annoncerne vi finder, er alle sammen fra biltorvet.dk. 

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...