3 brugte og diskrete turbodrøn der er perfekte som vinterbiler

Der er lidt tid, inden sneen falder, men derfor kan vi godt begynde at drømme om den perfekte vinterbil. Vi har fundet 3 brugte og diskrete af slagsen med turbo og firehjulstræk.

22. september 2020 af Redaktionen

3 brugte, som er perfekt til vinterkørsel

På Bil Magasinet elsker vi brugte drømmebiler. Så meget, at vi netop har udgivet en bog om emnet, der udkommer i denne uge. Nå, men tilbage til sagen: I dag skal vi kigge på 3 brugte biler, som vil være perfekte til at køre gennem vinteren med. "Men hallo! Der er da flere måneder til vinteren kommer...", tænker du måske, og ja. Du har ret. Men på Bil Magasinet kan vi godt li' at være i god tid, og derfor skal vinterforberedelserne i gang allerede nu. 

Som altid er vi gået på Biltorvet.dk, fordi denne artikel laves i samarbejde med dem, og har sat os selv et fiktivt budget på mellem 500.000-800.000 kr. Og resultatet er 3 diskrete bøllebiler, som kan sætte de fleste superbiler på plads, når det bliver glat. Ikke mindst fordi de alle tre er udstyret med firehjulstræk. 

VW Golf R | 2019

Det første firehjulede billede er en af favoritterne på redaktionen i form af VW Golf R. Det er ikke den mest levende hatchback, når du kører på grænsen, men det er uden tvivl en af de hurtigste og samtidig også en af de mest sikre at køre stærkt i. 

Den 2-liters turbomotor er pumpet til 300 hk, og sat sammen med en 7-trins DSG-gearkasse giver det præstationer i særklasse. 0-100 km/t er overstået på 4,6 sekunder, og den topper først ud ved 250 km/t, hvor den elektroniske begrænser sætter ind. 

Bilen, der står til salg, har kun kørt 25.000 km, og er endda opgraderet med et par fine dele. Den har bl.a. fået monteret en ny ladeluftkøler, luftfilter og indsugningstragt fra APR, og så er der også monteret en ny sportsudstødning fra Akrapovic. 

Prisen inkl. dansk afgift ligger på 599.900 kr., og du kan læse mere om den pågældende bil ved at klikke hér!

Subaru WRX | 2018

En af de biler, vi forbinder allerbedst med sidelæns kørsel i sneen, er Subaru WRX, og det er en sjældenhed på de danske veje. Men vi er netop faldet over dette røde eksemplar på biltorvet.dk, som får os til at tabe både næse og mund. Det eneste, den mangler, er faktisk den ikoniske spoiler bagpå.

Modellen er pænt sjælden i Danmark, og iført den røde kulør er der ingen tvivl om, at den måske er den mindst diskrete af de tre biler. Motoren er en klassisk boxermotor med turbo og 300 hk. Det giver en 0-100 km/t-tid på 5,2 sekunder og en topfart på 255 km/t.

Bilen til salg er en 2018-model med kun 13.000 km på tælleren. Nyprisen for et par år siden var 739.900 kr., men i dag kan den blive din for den nette sum af 499.900 kr. Du kan læse meget mere om den pågældende bil ved at klikke hér!

Audi RS3 | 2016

Hvis ikke lyden fra den 4-cylindrede Subaru-boxermotor, er nok til at få hårene til at rejse sig på armene, skal du uden tvivl prøve denne: Audi RS3. 

Den diskrete og 5-dørs hatchback er udstyret med en af de fedeste motorer i bilhistorien, og den er på fem cylindre og med turbo. Når ladetrykket er på sit højeste yder den 367 hk, hvilket gør det til den hurtigste bil af de tre. 

Udstyret med DSG-gear rammer den 100 km/t på kun 4,3 sekunder. I modsætning til Golf'en er RS3'eren dog udstyret med en elektronisk fartbegrænser, som er hævet til 280 km/t. 

RS3 er altså den hurtigste af de tre, og muligvis også den mest diskrete af dem. Det er samtidig også den dyreste med en pris på 799.900 kr., som eksemplaret med 34.000 km på tælleren koster. Læs mere om den pågældende bil ved at klikke hér!

I samarbejde med Biltorvet.dk

Artikelserien på bilmagasinet.dk, hvor vi finder brugte drømmebiler indenfor et bestemt emne, laver vi i samarbejde med biltorvet.dk. Det er redaktionen på Bil Magasinet, der står for at udvælge de brugte biler, men annoncerne vi finder, er alle sammen fra biltorvet.dk. 

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...