3 vinterbiler til under 200.000

Vi finder 3 svedige og brugte vinterbiler til under 200.000 kr.

Vi har trawlet de danske brugtbilsannoncer igennem for at finde tre fede biler, der er perfekte til at køre gennem vinteren med. De koster alle sammen under 200.000 kr., og du kan se dem hér!

23. januar 2020 af Christian Birkekvist

“Det er en kold tid, som vi lever i” brølede Kim Larsen tilbage i 1976. Og det er ligeså passende i dag, som dengang. 

Selv om der ikke ligefrem er tale om Nordsibiriske tilstande, er vinteren over os i Danmark. En solid vinterbil er et must – især for dem, der kører langt. Nu har du muligheden for at få fingrene i en top svedig bil, der holder dig kørende hele vinteren. Derfor har vi fundet tre brugte biler, som vi alle sammen ville elske at cruise gennem snevejret i:

  1. Range Rover
  2. Toyota Hilux
  3. Volvo XC70
Land Rover Range Rover

Land Rover Range Rover 3,0 D Vogue

Med en sprød Range Rover kan hverken sne eller slud holde dig tilbage. De 177 hk sammen med firehjulstrækket skal nok få dig helskindet gennem vinteren. 

Den store firehjulstrækker byder også på masser af rummelighed, og gør det behageligt for en en hel familie at tage på tur. Bilens 2-zone klimaanlæg skal nok sørge for, at vinterkulden ikke bider dig. 

Tjek luftaffjedringen

Et generelt problem for Range Rover’e er luftaffjedringen. Det har været standard på alle Range Rover’e siden de tidlige 1990’ere, og det giver en forbedret kørsel. 

Tendensen er dog, at luftaffjedringen svigter efter nogle år, så Range Rover’eren hænger i den ene side, og bliver ret ubehagelig at køre. Du skal derfor være opmærksom på luftaffjedringen, inden du trækker pungen op af lommen.

Den kan blive din for kun 178.500 kr. Se bilen her.

Toyota Hilux

Toyota Hilux

Denne 5-personers japaner kan for alvor komme frem uanset vejret. Og der er plads god plads til både store og små. Med firehjulstræk og 171 hk kan Toyota Hilux kæmpe sig igennem selv hårdt terræn. 

Du behøver ikke længere frygte storindkøb og Ikea-søndage. Der er plads til det meste på ladet, så det er bare om at fylde op. 

Hold øje med pakningerne

Et potentielt meget alvorligt problem, der kan ramme Toyota Hilux, omhandler pakningerne ved indsprøjtningsdyserne. Pakningerne har for vane at lække, så gasser ryger ind i motorens olieforsyning. 

Det kan omdanne olien til kulstof, der hæmmer tilførslen af olie til motoren, som betyder at motoren tørster. I værste fald kan motoren brænde sammen. Så overvejer du at købe en Toyota Hilux, skal du holde øje med pakningerne ved indsprøjtningsdyserne.

Den sprøde Toyota Hilux fra 2008 kan blive din for kun 180.000 kr. Se bilen her.

Volvo XC70

Volvo XC70

Her er der en stærk og velkørende svensker. Med dens firehjulstræk og 185 hk ved hånden kan du frygtløst gå vinteren i møde. Den svenske vinterkriger bugner af lækkert udstyr som adaptiv fartpilot, parkeringssensor og meget andet. 

Dens 2-zone klimaanlæg holder dig varm i en ellers kold tid. Rummeligheden giver plads til familie og oppakning, og det sikrer komfort selv på de længere ture. 

Vær opmærksom på forbindelsesled

Et ret almindeligt problem for XC70, og Volvo-biler generelt, er svage forbindelsesled i undervognen. Kødben og styrekugler er ofte slidte. Det medfører beklageligvis irriterende knirkelyde, og at bilen ikke går gennem syn. 

En af de hyppigste klager over svenskeren, er mislyde fra karosseri og undervogn, der selv for et autoriseret værksted kan være meget svære at lokalisere.

Denne super fede Volvo XC70 kan blive din for kun 159.900 kr. Se bilen her.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...