Video: 8 fede Ford'er slippes løs mod hinanden

En Ford GT som den racerkører Jason Watt netop har fået, tager kampen op mod syv andre Ford'er på en spansk racerbane.

31. januar 2018 af Frederik T. Frey

Kunne det ikke være fedt, hvis nogen slap otte af nutidens fedeste Ford-modeller løs på en racerbane, og målte hvilken én, der er hurtigst?

Jo, det kunne det uden tvivl – samme idé har Ford Performance fået, og derfor har de stykket videoen herunder sammen, hvor alt fra en tunet pickup over en hidsig familiebil til en fuldblodsracer kører mod hinanden og uret.

Vilde Ford'er

De otte stjerner i videoen er alle Ford-modeller med lidt ekstra under motorhjelmen. Alle er dog serieproducerede biler, der har været til salg hos forhandlerne...altså lige på nær Ford GT LM GTE-Pro, der er den bil, Ford vandt deres klasse med på Le Mans i 2017.

To af de andre biler, Shelby GT350 R og Ford F-150 Raptor, har ikke officielt været forhandlet på det danske marked. Men resten af feltet der tæller to Fiesta ST'ere (både den udgående og den kommende), Focus RS, Mustang GT og en Ford GT i gade-trim som den Jason Watt netop har fået leveret, er mere kendte på vores breddegrader.

Ford Focus RS drift blå regn sidelæns hatchback

På Bil Magasinet er Ford Focus RS blandt vores favoritter – her fra en test i 2017.

© Foto: Søren Juul

Det er bestemt heller ikke hvem som helst, der er bag rattet af de otte potente maskiner. Herunder er et skema med de forskellige bilers data, kørere og ikke mindst omgangstiderne på den spanske Motorland-racerbane.

Ford racerbane motorland gt focus rs mustang fiesta st f150 raptor shelby

Gættede du, hvilken af de otte Ford'er der kom først...og sidst?

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...