Evald Jåstad Ford Focus RS Norge Blå

Skør nordmand: Kører taxa i sin Ford Focus RS med 350 hk

På bare 18 måneder har en nordmand allerede nået at køre 127.000 km i sin Ford Focus RS. Grunden til det er, at han bruger den som taxa. Mød ham hér!

27. januar 2018 af Anders Richter

Afstandene i Norge kan være store, og med offentlig transport kan det være en langsommelig proces at komme rundt. Derfor er lokale taxafirmaer livsnødvendigt i de mere øde områder. Men at køre taxa i de norske fjelde behøver på ingen måde at være kedeligt. Bare spørg Evald Jåstad, som kører taxa i byen Odda. Han bruger nemlig en Ford Focus RS til jobbet. Jep, du læste rigtigt. Evald kører taxa i en babyblå Focus RS med 350 hk og firehjulstræk. 

Evald Jåstad Ford Focus RS Norge Blå

"Der er ikke mange mennesker, som ærligt kan sige, at de udlever deres drøm. Men det kan jeg med sikkerhed sige," udtaler Evald Jåstad.

Det er dog ikke kun Evald, der synes godt om at køre rundt i en Focus RS. Det gør kunderne i særdeleshed også. De lokale kunder er vilde med taxaen, som de har døbt "Det Blå Lyn", og der er rift om at komme med som passager. På bare 18 måneder har Evald derfor allerede kørt 127.000 km i bilen.

Du kan lære Evald og ikke mindst hans bil lidt bedre at kende i klippet nedenfor.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...