Ford GT front

Skal du have en Ford GT?

Så har du atter chancen. Ford laver 350 ekstra eksemplarer af den udsolgte superbil med 650 hk.

21. oktober 2018 af Søren Juul

 I december 2016 åbnede Ford et ansøgningsvindue på internettet. Her kunne interesserede kunder smide en ansøgning på en af de i alt 1000 eksemplarer af superbilen Ford GT, som produceres indtil 2020.

Efterspørgslen var dog syv gange højere end udbuddet, så Ford meldte hurtigt udsolgt. 80 biler er solgt til Europa, heraf en til den danske racerkører Jason Watt, der i sommers brugte den flittigt til at køre penge ind til kræftsyge børn gennem Sportscar Event. Eftersigende er der endnu en dansker, som har bestilt et eksemplar.   

Ford GT

Ford GT har en topfart på 347 km/t og accelererer fra 0 til 97 km/t på under tre sekunder. 

© Ford

Nu har Ford imidlertid forbarmet sig lidt over de folk, der gik glip af den eksotiske centermotorbil. Produktionen forøges med 350 eksemplarer, der kan leveres mellem 2020 og 2022.

Interesseret? Så kan du prøve at sende en ansøgning her fra 1. november og måneden ud. Har du planer om at sælge bilen videre, skal du nok ikke nævne det for Ford.
Den amerikanske wrestler og YouTube-stjerne John Cena blev i 2017 sagsøgt af bilmærket, da han brød en aftale ved at sælge sin nye Ford GT videre med profit i stedet for at beholde den minimum i to år.  

Ford GT bagfra

Ford GT har karrosseri og monocoque i kulfiber, så vægten er beskedne 1385 kg. 

Du kan få mange flere gode historier i Bil Magasinet, som udkommer hver måned. Få de første 6 numre af Bil Magasinet direkte ind gennem brevsprækken. Prisen er kun 199 kr. Du sparer 220 kr. Læs mere om det gode tilbud lige her.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...