Når drømmene er større end pengepungen: Her kan du få en "Bugatti" til spotpris!

Hvis du altid har ønsket dig en Bugatti, men har svært ved at mønstre de knap 10-15 mio der skal til, så er dette nok dit bedste alternativ.

22. november 2016 af Mathias Brandt

Vi kender nok alle sammen de utallige forsøg på at få en bil til at ligne noget, den ikke er. Stort set alle Ferrari og Lamborghini’s modeller er gennem tiderne blevet kopieret og bygget op omkring en eller anden ligegyldig donerbil. Ingen af disse såkaldte replicaer ville nogensinde være i stand til at snyde folk på gaden til at tro, at det faktisk var f.eks. en Ferrari, der kørte forbi.

Men nogle gange dukker der modeller op, som trods åbenlyse "fejl" virker noget mere overbevisende ved første øjekast. Det er tilfældet med denne “Bugatti”.

I virkeligheden er der tale om en Mercury Cougar (i Danmark kendt som Ford Cougar) Ejeren har lagt en 3-liters V6 Duratec fra en Mercury Sable ned i motorrummet og udstyret den med et nyt udstødningssystem, som nok desværre ikke lyder lige så voldsomt som den mægtig W16-motor fra en Bugatti Veyron. 

Bilen står i Florida og er sat til salg af Just Toys Classic Cars. I stedet for et prisskilt på over 10 mio. kroner, skal du slippe med knap 575.000 kr. - hvilket også er en anselig bunke penge taget donerbilen i betragtning. Et rigtig godt eksemplar af en Mercury Cougar vil ikke koste dig mere end ca. 35.000 kr. i USA.

Så hvad får du for de resterende 540.000 kr.? Ja, foruden en hulens masse arbejdstimer, så får du en glasfiberkarosse, som er formet i hånden og et sæt enorme fælge på 20” med 335-brede bagdæk. 

Kabinen er svøbt i læder, og så er det strøget et en generøs mængde Bugatti-logoer ud over det hele.   

Det er altid morsomt at læse salgsteksten på biler som denne, og sælgeren er da heller ikke nærig med komplimenterne. I salgsannoncen skrives der blandt andet:

“Du glider ned i den ekstremt komfortable læderstue og får følelsen af, at din bankkonto lige er firedoblet i størrelse.”

...Og efterfølgende...

Indstil radioen til din favoritmusik, smid denne baby i “drive” og gør dig klar til en masse thumbs up og opmærksomhed.”

Vi er altså ikke helt sikre på, at denne annonce kan leve op til at, hvad de skriver, men vi tager hatten af for forsøget. Du kan selv læse hele annoncen og se endnu flere billeder her.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...