Ford Mustang Mach-e pris priser i 2021 afgift elbil
© Ford Danmark

Priser på Mach-E: Billigste Mustang i lang tid

Fords Mustang laver springet til el, og nu er der danske priser, der ligger langt lavere end den nuværende, benzindrevne Mustang.

4. februar 2021 af Frederik Hauschildt

Kør Mustang (forholdsvis) billigt

Priserne på Fords første elbil, Mustang Mach-E, er endeligt renskrevne. For 399.900 kr. får du en Ford, hvor du ikke selv er nødt til at klistre Mustang-badges på siden. Glemmer man den forkromede hest, så tilbyder Mustang Mach-E umiddelbart også en række fine elbil-tal til prisen. Indstigningsmodellen er på 265 hk til baghjulene, og tilbyder en rækkevidde på 440 km.

Hver opgradering af drivlinen herfra koster 40.000. Opgraderer du batteriet, får du 24 ekstra hk, og en rækkevidde på 610 km. Du kan også opgradere drivlinen, så Mustang Mach-E trækker på alle fire hjul. Det nedsætter rækkevidden til 400 km, og opgraderer du herfra med et batteri, tilføjer det kun 140 km, frem for 170. Til gengæld skruer dette også kraften op til 346 hk. Batterierne er på 75,5 kWh og 98,8 kWh.

Ford Mustang Mach-e pris priser i 2021 afgift elbil
© Ford Danmark

Adaptiv fartpilot som standard

Ford Mustang Mach-E kommer med trådløs mobiloplader og 2-zones klimaanlæg som standardudstyr. Standard er også en 10,2" digitalinstrumentering, og en 15,5" touchskærm, monteret Tesla-agtigt lodret, midt i instrumentbordet. Skærmen er kompatibel med både Android Auto og Apple CarPlay.

Af kørselshjælp kan nævnes både bakkamera, vognbaneassistent og adaptiv fartpilot til stilstand. LED-lygterne har også automatisk op- og nedblændning.

Ekstraudstyrspakker

Der er to ekstraudstyrspakker til Ford Mustang Mach-e: Teknologipakke, og Teknologipakke+. Teknologipakken tilføjer elektrisk bagklap, 10 B&O-højtalere, skiltegenkendelse og parkeringsassistent med tilhørende 360-graders kamera. Til både RWD og AWD-varianter, koster denne pakke 24.560 kr.

Skal du have Teknologipakke+, skal du til at overveje varianterne: RWD får nye SENSICO-sæder i perforeret vinyl, 8-vejs justerbare forsæder og elsidespejle. Det er udstyr, der er standard på AWD-varianten, og med Teknologipakke+ betaler du 53.220 kr. for at få det på RWD-varianten. Både til AWD og RWD-varianterne, indeholder pakken et panoramasoltag, men køber du pakken til AWD, koster den 36.840 kr.

Ford Mustang Mach-e pris priser i 2021 afgift elbil
© Ford Danmark

Plads foran og bagi

Som nogle øvrige elbiler, har Ford lavet opbevaringsplads både i det sædvanlige bagagerum, men også mellem forhjulene, hvor elmotoren plejede at sidde. Den såkaldte 'frunk' måler 100 liter, og har et dræn i bunden, der tillader at rummet kan vaskes. Tanken er, at du kan bruge det til beskidte artikler.

Fylder du bagagerummet op til hattehylden, kan der være 402 liter. Fylder du det helt op til taget, kan der være 519. Foldes sæderne ned, kan der være 1420 liter.


Bilen kan bestilles online, og udelukkende online, fra marts 2021.

Vi glæder os til at se nærmere på Fords nye tilføjelse til Mustang-familien, når bilerne lander i Danmark til sommer.

Ford Mustang Mach-e pris priser i 2021 afgift elbil
© Ford Danmark

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...