Mustang kæmpe hit på nettet

Mere end 500.000 potentielle købere (men nok mest bilnørder!) har bygget deres egen Mustang online

19. marts 2015 af Steen Bachmann

500.000 europæiske kunder, potentielle kunder og bilnørder, der bare er nysgerrige, har leget med konfiguratoren til den nye Mustang i løbet af den første måned, modellen har kunnet reserveres i Europa. I den første måned af 2015 blev der registreret mere end 1,1 mio. konfigurationer af Mustang'er globalt set, hvilket er mere end for nogen anden Ford-model.

Halvdelen af alle konfigurerede biler var med den nye 2,3-liters EcoBoost turbobenzinmotor med 314 hk fra kun fire cylindre, mens resten var med den 5-liters V8 med 418 hk.

“Den store efterspørgsel efter Mustang online er et resultat af modellens 50-årige succes i Europa. For nogle købere er den nye Mustang bilen, der har ventet på hele deres liv," siger Roelant de Waard, vice president, Marketing, Sales and Service, Ford of Europe.

Den mest populære variant i Europa er 2,3 EcoBoost med 6-trins manuel gear, der står for 37 pct. af alle konfigurationer. Overordnet set har to ud af tre netbrugere valgt manuel gear. Race Red og Black står tilsammen for 40 pct af online-bilerne.

Ford Danmark forventer at kunne levere Mustang til de første danske købere til sommer. Bo Hummelgaard, der er Ford-ansvarlig hos Autohuset Vestergaard A/S i Odense, fortæller, at Vestergaard får de første Mustang'er hjem i juni - én, der er solgt, og en demobil. Priserne begynder ved 600.000 kr. for Ford Mustang 2,3 EcoBoost med manuelt gear.

Byg din egen Mustang i Ford's online konfigurator

 

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...