Savle, savle, savle! Nu kan du få en kopi af Eleanor med karrosseri i kulfiber

En amerikansk tuner har netop vist de første billeder af deres seneste projekt til dato: En Shelby GT500 tunet til 810 hk og med karrosseri i fuldt kulfiber. We like!!!

22. september 2020 af Bjørn Skjærup

Her er Classic Recreations seneste model

Tidligere på året offentliggjorde det amerikanske firma, Classic Recreations, at de arbejder på en helt særlig Mustang-restaurering: Nu er resultatet klar til at blive vist frem:

810 hestekræfter, stor V8’er og moderne teknik pakket ind i klassiske linjer. Det er blot nogle af de overskrifter, man kan hæfte på nyheden om det seneste projekt fra Classic Recreations, skriver boosted.dk.

Eller seneste restomod må vi hellere sige. For samtidig med at bilen er restaureret, er den ført up to date, som man vil sige på moderne dansk.

Karosseriet er holdt i kulfiber, derfor vejer bilen hele 270 kg mindre end den originale GT500. Hvilket blot gør arbejdet den store Coyote-V8 mellem forhjulene endnu nemmere.

Den sender i øvrigt samtlige af sine kræfter direkte i baghjulene via en sekstrins manuel gearkasse. I mens Wilwood-bremser sørger for, at farten kan tages ud af bilen igen.

Interesseret? Så skal du skynde dig at finde minimum 298.000 dollars frem – det er lige knap 1,9 millioner danske kroner – det er nemlig prisen for én af de blot 25 biler, som Classic Recreations efter planen bygger.

Ford-tunerne fra Shelby er ikke involveret i projektet, men har givet tilladelse til samlingen af de 25 biler. Shelby vil desuden stå for salget af bilerne fra deres fabriksfaciliteter i Las Vegas.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...