Lydartikel: Historien om den nye og den gamle Ford GT (12:19 min.)

Motorjournalist Frederik T. Frey og chefredaktør været på hver sin mission. Frederik har kørt den nye superbil Ford GT. Mens Mikkel har set nærmere på historien og sat sig bag rattet af en Ford GT40 Superformance. Hør begge historier her

4. marts 2019 af Mathias Brandt

I Bil Magasinet nr. 1903 har vi været bag rattet af den nye Ford GT, og får at runde tingene af, har Mikkel Thomsager også taget en tur Ford GT40 Superformance.

Det er gratis at lytte til artikler fra Bil Magasinet, fordi de er sponserede. Denne lydartikler er sponseret af vores egen udgivelse "Retro Revyen 2019"

En stor del af oplevelsen med Bil Magasinet er jo, at se billederne til artiklerne. Se dem og læs alle billedtekster i Bil Magasinet #1903, som er på gaden nu. Bestil abonnement her.

Du kan også lytte til feature-artiklen fra da vi besøgte danske David, som har bygget sin drømmegarage i USA. Hør den her

Chefredaktør Mikkel Thomsager og redaktionschef Anders Richter har tidligere haft succes med unikke podcasts med kendte bilentusiaster som gæster. Det er ikke slut, men der går måneder mellem, at der kommer nye podcasts op. I mellemtiden kan du lydartikler som supplement til de hidtidige podcast.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...