Kør en tur derhjemme: Ford kommer forældre til undsætning med ny opfindelse

De beroligende bevægelser, de afslappende lyde og det bløde lys fra en køretur kan gøre underværker, når børnene skal sove. Nu kan du få hele pakken ind i soveværelset uden problemer.

12. april 2017 af Esben Skrumsager

Vi tjekkede lige datoen en ekstra gang, da vi fik en pressemeddelelse fra Ford, som skrev til os, at de har opfundet en vugge, der kan få børn til at sove hurtigere.

Det kunne nemlig godt have været en forældet aprilsnar, og som alle forældre ved, er børns søvn ikke noget, man laver sjov med. Men den er tilsyneladende god nok. Ford har skabt en avanceret vugge, som med vuggende bevægelser og afdæmpet lys simulerer en køretur på bagsædet i bilen.

Babyer i biler

Selvom babyudstyr og bilproduktion ikke har meget at gøre med hinanden, giver koblingen faktisk usædvanligt god mening.

Enhver børnefamilie med en bil ved jo, hvor effektiv bilens vuggende bevægelser og afdæmpede støj kan være mod selv den mest genstridige kolik, og når nybagte forældre gennemsnitligt kun får fem timers søvn om natten og mister det, der svarer til 44 dages søvn på et år, er det egentlig utroligt, at den vuggende bil-vugge ikke langt tidligere er kommet til verden.

Men nu kan forældrene altså snart få deres nattesøvn tilbage. I videoen herunder kan du se, hvordan den fungerer i praksis.

Indtil videre er Max Motor Dreams kun en prototype, men efter et stigende antal efterspørgsler overvejer Ford, at sætte vuggen i produktion.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...