Ford Mustang Bullitt bagfra

Her er 4. generation af legendarisk Mustang

Ford Mustang Bullitt har rund fødselsdag, og det fejres med denne specialudgave, der er tunet og forfinet på bedste vis.

16. januar 2018 af Mathias Brandt

Forleden skrev vi om, at du kunne få fingrene i en officielt godkendt Shelby GT500 Eleanor. Nu er der en ny speciel Ford Mustang på markedet – og denne gang kommer den direkte fra Ford. Med udgangspunkt i den ikoniske bilfilm Bullitt fra 1968, har Ford genfortolket Mustangen med samme navn, Bullitt. 

Tilbage i 1968 var det Steve McQueen, der sad bag rattet, hvilket har været med til at gøre bilen endnu mere ikonisk. Dengang var den baseret på en GT Fastback, i dag har Ford taget udgangspunkt i deres netop faceliftede Mustang.

Den er udstyret med en 5-liters V8’er, som har fået hævet effekten fra 466 hk, til 475 hk, hvilket har resulteret i, at topfarten er hævet med beskedne 12 km/t, så den først stopper ved 262 km/t.

Ford Mustang Bullitt interiør

De ekstra kræfter kommer fra et nyt optimeret udstødningssystem og indsugningsmanifold fra Shelby GT350.

Den nye Bullitt er lakeret i den samme ”Dark highland Green”-farve, som den oprindelige bil fra 1968. Den grønne farve er afsluttet med et generøst strøg af kromdetaljer. 

Ford Mustang Bullitt forfra

Indvendigt og udvendigt er logoerne blevet skiftet til specielle Bullitt-logoer, så du aldrig kommer i tvivl om, hvilken model du kører i.

Sæderne er leveret af Recaro og er svøbt i sort læder med grønne kontrastsyninger. Den kommer kun med en 6-trins manuel gearkasse, som er afsluttet af en kuglerund gearknop. 

Det er stadig sparsomt med oplysninger om pris og produktionsantal, som Ford endnu ikke har offentliggjort  

Original Ford Mustang Bullitt

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...