Heldige asen: Jason Watt er én af to danskere, som må købe en Ford GT

Jason Watt ansøgte for nogle måneder siden om at få lov til at købe den nye Ford GT - nu er han blevet godkendt!

19. august 2016 af Mathias Brandt

For nogle måneder siden valgte Ford en lidt utraditionel tilgang til, hvordan de bedst muligt fik fordelt de 500 nye Ford GT’er.

Dem som gerne ville have fingre i et eksemplar skulle udfylde en motiveret ansøgning til Ford. En af de vigtigste grunde til dette var, at Ford ville udgå, at dem som fik bilen, bare ville gennem den væk i en underjordisk parkeringskælder sammen med en masse andre super biler. Den nye Ford GT skal bruges af ejeren og opleves af folket.

Størstedelen af dem, som har fået én af bilerne, ejede allerede mindst én Ford GT i forvejen. Resten er blandt andet blevet udvalgt på baggrund af Instagram-følgere eller anden høj social medie-status, som blandt andre Shmee150

Imponerende nok, så findes der to heldige danskere, som har fået lov at købe en. Og den ene er racerkøreren Jason Watt.

Den kommer vi nok uden tvivl til at se, til Sportscar-event, hvor Jason sammen med andre biltosser kører penge ind til Børnecancer Fonden.

At Jason Watt er glad, forstår vi godt. Han udtaler blandt andet:

- Jeg føler mig virkelig privilegeret over, at jeg er blevet udvalgt til at blive ejer af den nye Ford GT. Jeg tror, jeg falder rigtig godt ind i den idé, Ford har med den nye GT. At den skal ud at køre på vejene, at folk skal se den. Med mig kan Ford være sikker på, at en hel del danskere får chancen for at få en tur i den, for jeg stiller selvfølgelig op til Sportscar Event for at støtte det gode formål med bilen

Men det lader til, at Jason umiddelbart har købt en bil, han ikke ved særlig meget om.

- Det sjove er, at det eneste jeg ved er, at jeg har fået adgang til at bestille en ny Ford. Indtil videre aner jeg intet om antallet af hestekræfter, hvor meget den vejer, og hvor meget den koster. Jeg ved jo, at den lander et stykke over 600 hk, og jeg har hørt rygter om, at den får det bedste forhold mellem vægt og motoreffekt, vi har set på en superbil i mange år. 

- Med en lavere vægt end andre superbiler, tror jeg, den bliver en utrolig bil at køre. Og til alle som mener, det er blasfemi, at en superbil som den nye GT kan have seks cylindre, så siger jeg, at det netop gavner vægten, så den bliver voldsom og fantastisk at køre, siger Jason Watt.

Vi ønsker Jason Watt kæmpe tillykke med den nye bil og vi glæder os til at se den til alverdens arrangementer. 

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...