© bilmagasinet.dk

Har du Danmarks hårdeste skud?

Fords fodboldfestival afholdes sommeren over i mere end 20 danske byer

19. juli 2009 af Steen Bachmann

Har du Danmarks hårdeste eller mest præcise skud? Eller skyder du måske det bedste straffespark?

Det kan du finde ud af på Ford Fodbold Festival. Her er det også muligt at prøve bordfodbold med dig selv som spiller, street-turnering i det brasilianske fodboldspil Futsal og at vinde masser af præmier.

Arrangørerne og idemagerne bag festivalen er virksomheden Football Europe, som i samarbejde med Champions League-sponsoren Ford arrangerer en række festivaler i mere end 20 danske byer hen over sommeren.

Når festivalen turnerer rundt i landet, står den lokale Ford forhandler nemlig for at give arrangementet et lokalt præg. Der vil være mulighed for at testkøre de nyeste Ford modeller og deltage i konkurrencer som at gætte, hvor mange fodbolde, der kan være i en Ford Fiesta.

Fra en ombygget Ford Transit bydes der på kaffe, cacao, vand og slik til børnene.

Futsal med tungere bold

Futsal stammer fra Sydamerika, men det populære fodboldspil vokser eksplosivt rundt om i Europa. Futsal sætter fokus på de tekniske finesser i fodboldspillet, og den lidt tungere bold gør det sjovere og lettere at få bold og ben til at makke.

Har du lyst til at prøve kræfter og vinde store præmier i Futsal turneringen, så tilmeld et hold på minimum tre personer på hjemmesiden www.footballeurope.com.

Turneringen spilles i 3 rækker; 7 - 12 år, 13 - 17 år og 18 år og derover. Såvel piger og drenge er velkommen på holdene.

Næste arrangementer er i Roskilde 1. aug., Nykøbing Falster 2. august og Hjørring 8. august. Tjek, om karavanen kommer til din by hos Ford Fodbold Festival.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...