ford mustang pris

Ford Mustang fra 600.000 kr.

Den nye generation bliver den billigste Mustang i årtier. V8'eren lander på 700.000 kr.

24. januar 2015 af Bil Magasinet

Ford Danmark offentliggør danske priser på den nye Mustang. Den kan bestilles nu hos udvalgte Ford-forhandlere til priser fra 600.000 kroner.

Mustang vil være tilgængelig i to motorvarianter - en klassisk 5-liters V8 med 418 hk til 704.000 kr. samt en nyudviklet og mere sparsommelig 2,3-liters, 4-cylindret EcoBoost med 314 hk. Der er desuden mulighed for at vælge mellem en automatisk- eller manuel 6-trins gearkasse. Der kommer både coupé og cabriolet til Danmark.

Standardudstyret omfatter 19 tommer hjul, performance-bremser, automatiske HID forlygter, LED baglygter, hækspoiler, 2-zone klimaanlæg, audiosystem med ni højttalere samt Fords stemmestyrede SYNC2 kommunikationsssystem med 8" trykfølsom skærm.

Med pakken Custom Pack har Mustang 19 tommer alu, klimasæder, parkeringssensor bag, navigation med Premium Audio og Black Raven læderindtræk. Prisen for pakken er 49.400 kr. Derudover omfatter den danske udstyrsliste metallak, speciallak, Recaro-sæder og Thatcham tyveri-alarm.

 

ford mustang

I forbindelse med den globale lancering af den nye Ford Mustang har Ford udviklet en app, som gør det muligt at designe sin personlige Ford Mustang, dele billeder af den virtuelle Mustang med venner og høre, hvordan den lyder, når motoren starter.

"Jeg mener ikke, vi kunne have valgt et bedre tidspunkt at introducere europæerne for Ford Mustang. Det er - uden tvivl - den teknologisk mest avancerede og fremadskuende Ford Mustang i bilens 50 år lange historie. Og netop det at kunne skabe sin egen Mustang har altid været det, der gjorde Mustang speciel. Med vores nye app er det muligt for kunderne at se, hvordan lige præcis deres Mustang kan se ud, når den står parkeret udenfor," siger Fords vicepræsident for salg og marketing i Europa, Roelant de Waard.

Allerede under sidste års Champions League-finale var det muligt at være en af de første, der kunne reservere en ny Ford Mustang. 9.300 mennesker forsøgte at komme på listen, og der gik kun 30 sekunder, før de 500 Mustangs var revet væk.

 

ford mustang

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...