Ford Focus
Ford Focus© Bil Magasinet

Ford dumper leasingpris på ny Focus

Slagtilbud: 2.395 kr. om måneden via privatleasing for Focus 1,6 Trend med 105 hk

19. juli 2011 af Bil Magasinet

Et nyt tilbud på 2.395 kr. om måneden for en ny Focus skal bringe Ford længere op i salgsstatistikkerne for nye biler solgt via privatleasing. Det aktuelle tilbud gælder en 5-dørs Ford Focus Trend med 1,6 TiVCT-benzinmotor med 105 hk og 5-trins manuel gearkasse.

Leasingaftalen omfatter service og løber over 3 år/45.000 km. Udbetalingen inklusive gebyrer er 24.250 kroner.

Den nye Focus opnåede særlig anerkendelse for sikkerhedssystemerne Active City Stop (automatisk katarstrofeopbremsning) og Lane Keeping Aid (vognbanealarm). Active City Stop er et system, som overvåger forankørende trafik og bremser automatisk ved fare for kollision, mens Lane Keeping Aid er et system, som er udviklet til støtte for den trætte eller uopmærksomme fører, som har kurs mod rabatten. Systemet retter simpelthen bilen op, hvis den ikke holder kursen, men kommer for tæt på midter- eller kant-striber.

Ford Focus opnåede de maksimale fem stjerner i Euro NCAP crash-testen, herunder den højest mulige score for børnesikkerhed, både ved frontal- og side-kollisioner. Samtidig scorede Focus'en højt i kategorierne fører-, passager- og fodgængersikkerhed.

Ford er den foreløbig eneste bilproducent, der har fået TÜV-godkendelse for allergivenlige kabiner.

De danske Ford-forhandlere holder Åbent Hus i weekenden den 27.-28. august.

Beregn selv priser hos Ford Privatleasing

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...