Er en Ford C-Max stærk nok til en familie på fire?

Spørgsmål:

Hej!
Jeg håber, I kan hjælpe mig. Jeg overvejer at købe en Ford C-Max 1,0 liter med 100 benzin-heste fra 2014. Motoren er ikke voldsomt stor, men den føles fin nok. Men er den for lille? Vi er to voksne og to børn på eet og fem år. Vi kører ikke med campingvogn eller tager på lange ferie sydpå. Har I mon testet den i bladet engang?

De bedste hilsner Søren Gravesen

Svar:

Hej Søren.

Vores erfaring er, at motoren passer rigtig godt i C-max. Den nye 3-cylindrede Ford-motor gør det generelt rigtig godt. Den eneste bil, hvor den knap rækker, er Mondeo. Vi har dog kun kørt den 125 heste version i C-max. Jeg tror, at 100 hk rækker til dagligt brug, men 125 hk vil nok være at foretrække, hvis du ofte kører langt og/eller skal trække en campingvogn over længere stræk.
 
Mvh. Mikkel Thomsager
Transparent fallback
Spørg Bil Magasinet

Hvis du er abonnent, kan du også stille et spørgsmål og få personlig rådgivning af redaktionen på Bil Magasinet.

Du må spørge om alt, bare det handler om biler. Vi kan ikke garantere, at vi når alle spørgsmål, men vi lover at vi vil gøre vores bedste for at nå så mange som muilgt. 

Ønsker du ikke at dit spørgsmål eller dit navn kommer i magasinet eller her på bilmagasinet.dk, så lad os det endelig vide. 

Skriv til:
[email protected] 
(Skriv dit abonnementsnummer i emnefeltet). 

Måske er du interesseret i...

Vil du have de seneste bilnyheder?

Du får det eksklusive særtillæg, 9 Spændende Bilsamlinger, til download, efter du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Bemærk dog, at der godt kan gå op til to timer.