© Søren Juul

Denne Mustang har den bedste lyd i verden - og kører 67 km på en halv tank!

Shelby Mustang GT500 sender 771 hestekræfter gennem baghjulene og er den kraftigste gadebil, Ford nogensinde har bygget. Den larmer så meget, at du bliver smidt ud af de fleste racerbaner. På en dårlig (eller god) dag, kan den kun køre 67 km på en halv tank. Og vi elsker den!

28. september 2021 af Redaktionen

Hør den fantastiske lyd af GT500 i videoen herunder:

Hvis Hulk var en muskelbil

En almindelig Ford Mustang GT er en pragtfuld hestevogn med velafstemt V8-power, så det virker heftigt at opgradere den med superkræfter som i en McLaren 765 LT.

Min ene hjernehalvdel fristes til at sparke foden mod speederpedalen, den anden holder igen, mens den spiller fæle Youtube-klip på nethinden. Dem, hvor kåde Ford Mustang-ejere skal spille smart og med imponerende præcision drifter bilen direkte ind i det nærmeste træ. Jeg strammer grebet om Alcantara-rattet, giver fuld gas og håber at ingeniørerne har gjort deres arbejde ordentlig, da ikonet blev forvandlet til et monster…

Sådan starter Søren Juuls testkørsel af den bindegale Shelby GT500. Resten af testen får du i det næste nummer af Bil Magasinet, hvis du skynder dig at tegne abonnement på Bil Magasinet. På den måde får du alt det bedste indhold om bilen - inklusiv testen af Shelby GT500.

Husk at bestille senest d. 28. juli, hvis du skal være sikker på at få bladet med Shelby GT500 i din postkasse!

Lyder det som noget for dig?

Bestil 3 nr. nu for kun 99 kr.

© Søren Juul

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...