© Lego

Byg din egen muskelbil i klodser

Lego Creators har været på spil igen og skabt en bil, der giver gamle bilnørder lyst til at lege med klodser. Her er den nye 1967 Ford Mustang, som skal samles af 1.471 dele.

24. februar 2019 af Søren Juul
© Lego

Lego Creators har atter lavet en model med potentiale til at få arbejde til at gå i stå på redaktionen i timevis - hvis vi får fingre i den. 

Der er tale om en 1967 Ford Mustang med samme høje detaljeringsgrad, som vi før har set på Lego's fortolkning af Aston Martin DB5 og Ferrari F40. Den ligner en Shelby GT350, men af en eller anden grund er der ikke et eneste Shelby-logo på bilen. Der er til gengæld masser af andre fede detaljer at falde i staver over. 

© Lego

"Lakken" er mørkeblå med hvide Le Mans striber. I snuden sidder en "rigtig" Mustang-hest, de 5-egede fælge er svøbt i gummi - og åbner du motorhjelmen, er der udsyn til en blå V8'er med luftfilterkasse, flankeret af et batteri og et par tårnstivere.

I kabinen finder man flotte "læder"-sæder, en Hurst-lignende gearvælger og et styretøj, som kan dreje forhjulene. Bagpå er der udsyn til et par vellignende baglygter, fire udstødningsrør og "GT" emblem. 

Når du har samlet klodserne til en model, der måler 10 cm i højden, 34 cm i længden og 14 cm i bredden, kan du ombygge modellen til en dragster med det medfølgende kit, som giver bilen en kompressor, en lattergasflaske i bagagerummet og et voldsomt skørtesæt. Du kan tilmed hæve bagvognen...

Skal du have et eksemplar, så kan du købe den på Lego's webshop fra 1. marts til 1.199 kr. 

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...