love-the-beast
love-the-beast© bilmagasinet.dk

Brokeback Falcon

Endnu en Hollywood-stjerne i film om skæv kærlighed - denne gang til en bil.

11. marts 2009 af Carsten Nymann

Hvis du ikke lige kan huske, hvor du har set Eric Bana før, så tænk på den første Hulk-film, der var alt for lang, sandal-kriger-filmen Troy, der var alt for lang, eller Munich, som i hvert fald var temmelig lang.

Den australskfødte skuespiller vender nu i stil med sin landsmand Heath Ledger tilbage til lærredet i en øm kærligheds-film om forbudte følelser.

Denne gang er der dog ikke tale om to mænd, der holder i hånd, men om noget så smukt som en mands kærlighed til sin bil.

I den semi-dokumentaristiske film følger vi Eric Bana's livslange forhold til en Ford Falcon GT (efter hvad vi kan se årgang 1973-1976 - bedreviden modtages gerne).

Bana kører i filmen blandt andet race ved Targa Tasmanian Rally i bilen, og undervejs kommenteres hans besættelse af bilen af personligheder såsom Jeremy Clarkson fra Top Gear.

Der kan naturligvis hurtigt gå for meget snak i den, når det handler om biler. Men at dømme ud fra traileren er Love the Beast, som filmen hedder, spækket med lækre kørebilleder og fed lyd.

" target="_blank">Klik her for at se filmen, så du kan se, hvad du selv synes.

Det kan ikke afvises, at filmen bliver forbeholdt små kunstbiografer skulle den komme til Danmark på andet end DVD.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...