© mmm.dk

En Fiat 500 til, øh, 3,7 mio. kr.

Kinesisk forretningsmand får bygget guld- og diamant-besat cabriolet hos italiensk specialist

24. januar 2011 af Steen Bachmann

Den italienske bilbygger Fenice Milano oplyser, at de har fået en ordre på en unik Abarth 500C af en unavngiven kinesisk forretningsmand. Bilen hedder "La Dolce Vita Gold and Diamonds 200hp" og ordren lyder på €500.000 (3,7 mio. kr.).

Udgangspunktet er en Abarth 500 i cabrioletudgaven. Der er blandet partikler af 24 karats guld i lakken, ligesom alufælgene også er belagt med guld. Den elektrisk betjente lærredskaleche er holdt i sort.

I kabinen har Fenice Milano redesignet rattet med en ydre ring i teak og belægning med 24 karats guld. Gulvtæppet er erstattet af et teaktræsgulv, mens centerkonsollen har indramning i guld og er belagt med træ og mere guld. Sæderne er betrukket med læder i fedeste kvalitet og her er detaljer i alcantara med håndlavede syninger.

Centralt i kabinen er der monteret en iPad Supreme Edition i 24 karats guld og med diamanter, designet af britiske Stuart Hughes. iPad'en kan tages med ud af bilen (det er nok en god idé) og er udstyret med avanceret navi-anlæg, internetadgang via et trådløst WIFI-net i bilen og alverdens musikformater.

I samarbejde med tuneren Romeo Ferraris har den 1,4-liters benziner fået ny motorstyring, turbolader og udstødning, hvilket hæver ydelsen fra 140 til 200 hk. Bremserne er fra Brembo.

Køberen har som en del af ordren specifikt ønsket, at bilen overrækkes til ham i en juvelérbutik ejet af en hans venner.


Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...