Verden er blevet en Ferrari fattigere – her svigter bremserne med over 200 km/t

Hold godt øje med den grå Ferrari 488 GTB her i videoen – om få sekunder er den fuldstændig pulveriseret.

11. april 2017 af Esben Skrumsager

Track days er en god mulighed for at teste sin bil til grænsen under sikre forhold. Men nogle gange sker det, at en bil bliver presset til mere, end den kan klare, og så kan de høje hastigheder få store konsekvenser. Det måtte føreren af en grå Ferrari 488 GTB sande i weekenden, da han deltog i et arrangement på Estoril-banen i Portugal.

Herunder kan du se den første video, som er optaget få sekunder før ulykken. Her ser man den grå Ferrari for fuld gas ned ad langsiden jagtende en italiensk søsterbil.

Som man kan se i videoen, bliver der ikke sparet på omdrejningerne på langsidens 986 meter asfalt, hvor en bil som Ferrari 488 GTB kan nærme sig sin tophastighed på over 300 km/t.

For den italienske superbil var asfalten dog ikke tilstrækkeligt, da bremserne tilsyneladende satte ud for enden af langsiden. Arrangørerne bag arrangementet på banen oplyser i hvert fald ifølge CarMag, at ulykken skyldtes en teknisk fejl.

Herunder kan du se den voldsomme ulykke, som angiveligt skulle foregå med over 200 km/t. På trods af den høje hastighed forlyder det, at føreren slap fra ulykken uden alvorlige skader.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...