Ualmindelig godt spottet af læser

Læser finder redaktøren i sekunder af video fra den engelske blogger Shmee150

2. juli 2016

Nogle læsere er skarpere end andre. Søren Sloth Enemærke er helt sikkert en af de skarpere. Redaktøren blev selv overrasket, da Søren gjort opmærksom på, at jeg optræder få sekunder i bloggeren Shmees video fra præsentationen af den nye Ferrari GTC4Lusso.

Onsdag var jeg, som du kan læse her, til præsentationen af Ferrari FF-afløseren GTC4Lusso i den italienske del af Sydtyrol. Ved pressemødet dagen før, sad jeg ved siden af den engelske video-blogger Tim Burton, bedre kendt som Shmee150, 

Det var en spændende aften, hvor Tim, der har næsten 800.000 følgere på sin youtube kanal, fortalte om sit bloggeri. Søren Juul har tidligere lavet et interview med ham i Bil Magasinet.

Redaktøren bag rattet af Ferrari GTC4Lusso få sekunder før han møder Shmee150
Redaktøren bag rattet af Ferrari GTC4Lusso få sekunder før han møder Shmee150

Dagen efter tester jeg sammen med en dansk kollega den nye Ferrari på en længere rute i Dolomitterne. På et tidspunkt passerer vi Tim og en kollega, der holder stille på en rasteplads.

Jeg bemærker ikke, at Tim er i gang med at filme til et blogindlæg, men det er han, og jeg kommer faktisk med på filmen.

Det er kun nogle få sekunder, og jeg ville selv kunne overse det, men det gjorde Søren Sloth Enemærke ikke. Han så Shmees videoblog før mig, bemærkede min kortvarige optræden og skrev til mig, for at få det bekræftet. 

Men den er god nok. Det er mig, der råber til Tim på videoen. Se det her, hvor der er spolet de 27 minutter hen i video, til hvor jeg optræder.

Sjovt, og skarpt set af Søren.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...