© bilmagasinet.dk

Stor Ferrari-fest i Padborg

F-Day er åbent for alle på Padborg Park 29. august

11. august 2009 af Jan Lang - BilBasen

F-Day er en hyldest til det blodigste af italiensk fuldblod. Det handler om kærligheden til Ferrari og køreglæden. F-Day skal give alle deltagende en eksklusiv og luksuriøs oplevelse, der kan leve op til Ferrari-navnet. Det eneste der kræves er, at du løser billet til Padborg Park d. 29. August. Billeten koster 100 kroner, og børn under ti år kommer gratis ind.

De betalende gæster får en oplevelse udover det sædvanlige i selskab med op imod 100 Ferrarier, og lyden fra de potente motorer. Der vil på dagen være mulighed for at opleve adrenalinsuset, og den voldsomme acceleration, i forbindelse med salg af ture som CO-driver i passagersædet i en vaskeægte Ferrari, en oplevelse som kun de færreste normalt har mulighed for. Priserne for en CO-drivertur starter ved 400 kroner.

I løbet af dagen vil der blive afholdt en række konkurrencer, hvor alle besøgende har mulighed for at deltage, så som ”Dagens flotteste Ferrari”, ”Gæt en Pole-Position” (i forbindelse med dagens formel1-kvalifikation). Vinderen af konkurrencen vil blive præmieret med en tur i en Ferrari.

F-Day kan du blandt de mange biler se de mere sjældne Ferrari-modeller, som normalt ikke ses på dansk grund, blandt andre de mest legendariske supersportsvogne så som Ferrari F40 og ikke mindst Ferrari Enzo, som du endda kan købe en CO-drivertur i.

Nu har du også mulighed for at vinde en oplevelse helt ud over det sædvanlige. Deltag i F-Day's og Bilmagasinets store konkurrence, hvor du har mulighed for at vinde en co-driver tur i en Ferrari F430.

Deltag i Bil Magasinets konkurrence her.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...