Spritny Ferrari 488 GTB smadret efter blot 111 km

Bare fordi man er rig, er det bestemt ikke ensbetydende med, at man kan køre bil. Det har ejeren af denne Ferrari 488 GTB, desværre måtte sande på den hårde måde.

10. maj 2017 af Mathias Brandt

Den nordirske ejer havde lige fået leveret bilen og nåede kun at køre 111 kilometer, før det gik grueligt galt. Billederne af den smadrede Ferrari er blevet lagt på Seatcat Belfast hvor man kan se, hvor galt det er gået.

Endnu værre er, at bilen angiveligt ikke var forsikret, så den uheldige ejer kommer muligvis til at stå med regningen selv. Der er heldigvis ikke meldt om nogen personskader, så det er kun materielle skader.

At dømme ud fra billederne så ser bilen meget medtaget ud. Det er svært at svare på, om det kan betale sig at bygge den op igen, men ligegyldigt hvad, så bliver det en dyr omgang. Hele passagersiden er trykket godt og grundigt ind, airbagsene er udløst, og bilen skal lige graves ud fra botanikken. 

Historien melder intet om, hvordan det gik så galt. Men der skal ikke megen fantasi til at tænke sig til, at manglende køreegenskaber plus en alt for kraftig superbil har været en dårlig kombination. 

Bliver bilen totalskadet, så kan der kommer en ny Ferrari-motor i en hårdt pumpet driftbil som denne, der er udstyret med en Ferrari 458-motor. 

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...