Nu kan du købe Ferrari's ergonomiske kontorstole

Ferrari har designet to kontorstole, som rummer ergonomi og funktioner fra biler, pakket ind i kontordesign. Prisen: Ja, den er dyr!

18. maj 2018 af Mikkel Thomsager
Ferrari Poltona Frau Executive Classica Kontorstol forfra
© Ferrari

"Cockpit" hedder en serie af kontorstole, som Ferrari selv har designet i samarbejde med den italienske møbel og og bilstoleproducent Poltona Frau. 

Stolene blev præsenteret i april 2017, men nu kommer de til Danmark via møbelforretningen 3Falke Møbler på Frederiksberg i København, der udstiller og sætter dansk pris på stolene.

Ferrari Poltona Frau Executive Classica Kontorstol bagfra
© Ferrari

To modeller

"Cockpit"-serien består ind til videre af to modeller. De har som udgangspunkt samme design, men "Executive" er en lav-model, mens "President" har en højere ryg med indbygget nakkestøtte.

Designet af begge tager udgangspunkt i designet af de forstole, der findes på Ferrari's bilmodeller, og det ses tydeligt i ryghvirvel udtrykket. 

Understellet med fem ben på navløse hjul er selvfølgelig er udført i aluminium, sådan som alle Ferrari-bilmodeller er det.

Ferrari Poltona Frau President Scuderia kontorstol høj forfra
© Ferrari

Dyr som en Ferrari

Modsat mange af de accesoires, der sælges i Ferrari's navn, er kontorstolene designet af Ferrari selv, under ledelse af designchefen Flavio Manzoni, og stolene bærer også Ferrari's logo både for og bag, alt efter hvilken model man vælger.

De produceres af Poltona Frau, der også medvirker i produktionen af stolene i Ferrari's biler.

Vil du køre Ferrari på kontoret, kræver det næsten lige så stor økonomisk formåen, som hvis du vil købe deres biler. "Executive"-modellen starter ved 70.300 kr. mens den høje "President"-model starter ved 93.700 kr.

Ferrari Poltona Frau President Scuderia kontorstol høj bagfra
© Ferrari

Du kan se Flavio Manzoni fortælle om stolene i videoen herunder.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...