Mystisk ejer sælger nu sin LaFerrari – kan have tilhørt Formel 1-stjerne

En kulsort LaFerrari er blevet sat til salg. På rattet står navnet på en af verdens bedste racerkørere, og flere andre spor peger i retningen af, at det den kan have haft en helt speciel ejer.

12. oktober 2016 af Mathias Brandt

Den måske vildeste bilforhandler i verden, Auto Salon Singen, har netop sat en LaFerrari til salg. Og hvis man dykker lidt ned i tingene, er der flere ting, som indikerer, at denne bil har tilhørt Formel 1-køreren Fernando Alonso.

Første spor finder vi på den lille indgraverede platte nederst på rattet. Her står der Fernando Alonso. Alle, som bestilte en LaFerrari, har selv kunnet bestemme, hvad der skulle stå på denne platte. Så teoretisk set kan det være hvem som helst, som ønsker hans navn graveret. 

Dernæst er bilen registeret d. 20 januar 2014, hvilket gør den til en af de allerførste LaFerrari’er, som forlod fabrikken. I den periode kørte Alonso stadig for Ferrari i Formel 1 og var med til udviklingen af LaFerrari.

Alonso har altså i den periode uden tvivl været en af Ferrari’s top-prioritetskunder.

Det er kendt, at Alonso har ejet en LaFerrari, men desværre findes der ikke et eneste billede, hvor han faktisk kører i sin LaFerrari.

Så teorien, der florerer på nettet, kan ikke endelig bekræftes, og Auto Salon Singen ønsker heller ikke at kommentere på bilens oprindelse. 

Prisen er heller ikke offentliggjort, men de seks andre LaFerrari'er, de har til salg, koster alle i omegnen af 3,3 millioner euro - eller knap 25 millioner kroner.  

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...