Mansory Ferrari 812 Superfast Stallone rød forfra

Mansory øser kulfiber og spoilere ud over Ferrari 812 Superfast

Mansory er kendt for at give den gas med sine designs. Nogle gange går det godt, andre gange knap så godt. Hvad mener i om denne 812 Superfast?

16. marts 2018 af Jesper Kruuse-jensen
Mansory Ferrari 812 Superfast Stallone rød bagfra
Hækvingen er den største forskel fra en standard 812

Mansory er kendt for tuning og iøjenfaldende designændringer af dyre, hurtige biler. Deres nye projekt, 812 Stallone passer fint ind i denne betegnelse, som intet har at gøre med den hårdtslående skuespiller. Faktisk har Stallone-betegnelsen fra Mansory været brugt helt tilbage fra Ferrari 599 GTB.

Det er med blandet succes, at Mansory tidligere har kastet sig ud i vilde designvalg, men den to-farvede 812 Superfast Stallone er en af de mere vellykkede af slagsen med det kileformede kulfiberelement ned over motorhjelmen. Set forfra eller fra siden giver det nye design bilen en anden dybde end en standard 812, men det går galt når vi kommer til bagpartiet. 

Her har bilen fået påmonteret en kæmpe vinge og det overdrevne brug af Mansory´s marmorkulfiber, som også pryder deres Bugatti Veyron Linea Vivere, får efter vores mening designet til at gå fra elegant til at være vulgært.

Mansory Ferrari 812 Superfast Stallone rød kabine
Kabinen er et fedt sted at opholde sig

De mange kulfibertilføjelser består udover kølerhjelmen af frontspoiler, nye sideskørter, bagvinge og selve bagenden med indbygget diffuser. Dog er ændringerne ikke kun for syns skyld, da Mansory også har pillet ved motoren og skruet effekten op til 830 hk, hvilket er 30 hk mere end man får i en fabriks 812 Superfast.

Med nye fjedrer og superlette fælge fra Yavin skulle styring og retningsstabilitet være forbedret og fint i stand til at håndtere de ekstra kræfter.

I kabinen har Mansory givet bilen et nyt sportsrat, som er unikt for 812-modellen, men her er også smukke aluminiumspedaler og lækre sæder beklædt i rødt læder. Enkelte Mansory-logoer er ligeledes at finde og kulfibertemaet sætter også sit præg på kabinen.

Du kan se mere til denne Mansory Ferrari 812 Superfast Stallone i denne video.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...