Min Ferrari 360 Spider ses på side 17 i Se & Hør (uge 4, 2017) på et lille billede, hvor den tidligere ejer, Poul Hjortbøl, fortæller, hvordan han købte bilen for en del af sin Lotto-gevinst.

Lotto-millionærens bil: Thomsager fuldender sin Ferrari's historie

I den seneste udgave af "Se & Hør" optræder Mikkel Thomsagers bil med en tidligere ejer.

21. januar 2017 af Mikkel Thomsager


Kan huske Lotto-millionæren, der filmede sine teenage-sønner, som han gav kontanter og en iPad, da han fortalte dem, at han havde vundet 15 millioner kr? Videoen gik viralt i 2014 og jeg husker den tydeligt. Se den her.

Hvad jeg ikke huskede var, at vinderen, Poul Hjortbøl, brugte en del af pengene på en Ferrari: En sort 360 Spider fra 2004 med Challenge-fælge og sportsstole. 

I dag gik sammenhængen op for mig, da jeg så en artikel i denne uges Se & Hør, om tidligere Lotto-vindere. Jeg har faktisk har købt bilen af netop Poul, men jeg har aldrig mødt ham, da handelen gik via leasing-firmaet.

Efterfølgende fandt jeg denne artikel hos ekstrabladet.dk, hvor Poul fortæller sin historie, og hvor der også er et billede af Poul i min bil, som allerede dengang havde de fælge, som jeg netop har sendt til reparation.

Min Ferrari's historie

Min Ferrari er fra 2004, og jeg kender dens ejerskab, siden den blev leveret fra ny.

De første fire år kørte den i Tyskland, og ejerens navn fremgår af servicebogen. 

Derefter kom den til Danmark, hvor den har haft tre ejere før mig. 

Jeg kender navnene på alle tre, og i denne uge stødte jeg på den seneste ejer i ugebladet "Se & Hør".

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...