LaFerrari kommer til CHGP - og du kan prøve den

Kunne du tænke dig se en LeFerrari - og måske få en tur i den? Så er du heldig, for vilddyret kommer til nemlig Copenhagen Historic Grand Prix i weekenden

31. juli 2015 af Christian Thestrup

Det er nok ikke forbigået din opmærksomhed, at der er Copenhagen Historic Grand Prix i weekenden. Men hvad du måske ikke ved er, at du som en del af Race For Riget, hvor publikum kan købe en tur i en sportsvogn med en racerkører bag rattet, har mulighed for at prøve den fantastiske LaFerrari. Yep, Ferraris vilde flagskib kommer til København, hvor den tager to eksklusive publikums-ture rundt på banen i Bellahøj. 

Som navnet antyder er LaFerrari den ultimative Ferrari. Den er designet hos Ferrari Design, ligesom langt det meste af udviklingsarbejdet er foregået hos Ferrari’s Formel 1-afdeling. Bag cockpittets to fikserede kulfibersæder ligger en 12-cylindret sugemotor på 6.262 cm3, som yder 800 hk ved 9.000 o/min og 700 Nm ved 6.750 o/min. Alene disse tal er nok til at trække frontspoileren af mærkets seneste Formel 1-racer med V6-turbomotor. Men derudover befinder der sig også en 60 kg tung batteripakke bagved og under sæderne. Ved hjælp af en 25,7 kg tung elmotor genereres yderligere 163 hk og 270 Nm drejningsmoment, så LaFerrari samlet yder 963 hk og 900 Nm!

I weekenden køres bilen af den svenske Ferrari Challenge-racerkører Martin Nilsson. De to eksklusive køreturer sælges i aktion med et mindstebud på 5.000 kr. Bud kan afgives på Facebook-siden for CHGP eller Race for Riget - eller direkte på mail til [email protected] (Mærk din mail med: Bud - køretur LaFerrari)

Aktionen afsluttes fredag 31. august kl. 17:00 og HUSK, at  hele donationen går ubeskåret til BørneUngeProgrammet på Rigshospitalet.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...