Kig med, når vi bygger vores egen Ferrari F40

Lego har sendt et nyt byggesæt på gaden, som for alvor appellerer til bilentusiasten. Vi sætter Richters Garage på sagen.

19. september 2015 af Anders Richter

Sjældent har vi været så oppe at køre over et Lego-sæt, som lige nu. Den danske klods-gigant har nemlig præsenteret et nye Lego Creator-sæt, hvor du med dine egne to hænder kan få æren af at bygge den legendariske Ferrari F40

For lige at opsummere så blev Ferrari F40 i sin tid bygget for at fejre mærkets 40 års fødselsdag, og det blev gjort med manér. Bilen er lavet i kulfiber, hvilket holdt vægten nede på 1.100 kg – det er jo ingenting! Kræfter havde den også nok af, for Ferrari's effekthungrende ingeniører havde bygget en 3,8-liters V8-motor, hvorpå de monterede to IHI-turboer, hvilket gav en effekt på 478 hk. Dette var hele verdens drømmebil i 80'erne. Nå, tilbage til Lego-bilen.

Den nye Ferrari F40 Lege Creator består af 1.158 klodser, og det sikrer timevis af sjov (og frustation når man ikke kan finde den lille gennemsigtige firkant, som Lego tydeligvis har glemt at putte i pakken. ARRRRHHHHGGG!!!) ved sofabordet. Og da vi modtog et eksemplar på redaktionen, var der ikke andet at gøre end at placere sig et strategisk godt sted i huset, hvilket vil sige dér, hvor alle går forbi, så de kan overveje, om de har valgt det rigtige job – og derefter gå i gang med at samle. 

Se hvordan det hele gik i videoen nedenfor. Og hvis du forelsker dig i Lego-legenden, så kan den købes for 799 kr. i Lego's netbutik.

Måske er du interesseret i...

Vil du have de seneste bilnyheder?

Du får det eksklusive særtillæg, 9 Spændende Bilsamlinger, til download, efter du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Bemærk dog, at der godt kan gå op til to timer.